[]

En hızlı ve sağlıklı kahvaltı menüsü

Önceden mısır gevreğinin üstüne süt döküp yiyordum fakat hem sütün tadını sevmediğimden; hem de pek sağlıklı bir şey olmadığını öğrendiğimden artık meyveli yoğurt ile mısır gevreğini karıştırarak yiyorum. Meyveli yoğurt ne derece sağlıklıdır? Ayrıca buna alternatif hızlı ve sağlıklı başka bir çözüm var mı? Not: Peynir, zeytin, domates, salatalık, ekmek cidden parça sayısı yükseldikçe uğraştırıyor ve uzun sürüyor.




 
Ben de mısır gevreğini yoğurtla yiyorum bence sütten çok daha lezzetli. Eğer tatlı eksikliği hissedersem biraz bal döküyorum veya kuru üzüm katıyorum karışıma.


  • y e k  (13.01.19 19:22:54) 
Meyveli yoğurdun da mısır gevreğinden farkı yok, ambalajlı, işlem görmüş kalitesiz şeker barındıran ürünler. Yulaf alıp kaynar suyla haşla, tercihine göre bal-pekmez ekle, yiyebileceğin kadar da yumurta haşla, güzel bi kahvaltı olur işte


  • ordinov  (13.01.19 19:23:45) 
Meyveli yoğurt yerine normal yoğurt ile, ilave şeker eklenmemiş müsli bulun. Yalnız müsli bol meyveli olmasın o zaman da şekeri çok yüksek olur. Kuruyemişli ola ları makbuldur. Böylece proteince zengin ve şekeri az bir kahvaltı edebilirsiniz.


  • senolll  (13.01.19 19:39:43) 
yulaf + yoğurt + meyve/yemiş


  • kljgslsdkjsd  (13.01.19 19:48:49) 
En hızlı kahvaltım (size meşakartli gelebilir)1 dilim kızarmış ekşi mayalı köy ekmeğine,orta sertlikte beyaz peyniri bıçakla bastırarak sürmek,üstüne de zyağı artı biraz kekik serpmek


  • arenas  (13.01.19 19:55:08) 
sütte pişmiş yulaf, bal belki biraz kakao varsa fındık kuru üzüm vs yemişler enfess.


  • pegi  (13.01.19 19:58:40) 
kız zaten mısır gevreği sağlıksız.
1.tr pazarındaki mısır gevreği ve mısırlar gdolu bir çok ülkeden red yemiş ürünler. ithal tohumla üretilmiş korkunç şeyler.
2.süt ve yoğurt ürünleri için; en azından elden geldiğince günlük süt alın, yoğurdu ise mutlaka kendiniz mayalayın.
3.meyveli yoğurdun içindeki yoğurt yoğurt değil; meyve meyve değil. diyeceklerim bu kadar.
cevaba gelirsek;
organik buğday+süt+muz olabilir. bunları pişirebilirsiniz de.
yoğurt (veya süt) +buğday ruşeymi ve veya yulaf tozu olabilir.
  • jimjim  (13.01.19 20:04:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.