[]

Beta glukan

eksisozluk.com

>>Selamlar, beta glukan hakkında neler biliyorsunuz? Kullanan var mı aramızda? Şikayet yokken bagısıklık güçlendirmek için alsam mı acaba? Doktora danışmak şart mıdır?Enerji artışı için kullanacaktım, 6 senedir grip,nezle dahi olmadım.


edit:Burda da doktorlar var.

 
internette bir websitesine danışmaktan daha iyidir bence doktora danışmak değil mi? sonuçta medikal bir şey ve vücudunuza sokuyorsunuz.


  • nahtoderfahrung  (13.01.19 15:28:09 ~ 15:28:23) 
ben immuneks plus kullanıyorum 2 kıştır, geçen sene ateşli hastalık geçirmedim. ondan önceki kış-bahar döneminde 2 ağır ateşli ve 1-2 kez normal soğuk algınlığı yaşadığım için bağışıklığım güçlensin diye almıştım; bu açıdan faydalı oldu. bu sene de 3 gün öncesine kadar iyi gidiyordum, ateşim yükseldi ama 2 günde atlattım.

tabii ki benim beslenme şeklimle de alakası var kişiye göre değişir ve kesinlikle doktora da danış.
  • Bruce  (13.01.19 15:36:54) 
denedim işe yarıyor

bir enfeksiyon hastalıkları uzmanı, asla tavsiye etmiyoruz başta işe yarar ama sonrasında bağışıklık sistemini baskılar dedi.

artık kullanmıyorum, yoğun spor ve iyi beslenme ile çok uzun süredir hiç hasta olmadım.
  • orpheus  (13.01.19 17:45:20 ~ 17:45:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.