[]

Mesaj atasım var

3 hafta falan takıldığım bi kız vardı. İşler ciddileşmeye yeni yeni başlıyordu ki ben bunun olgunluktan biraz uzak olduğunu fark ettim. İnstagramda tanımadığı erkeklerle takipleşmeler, benden önce tinder kullanması ve oradan tanıştığı erkeklerin hala sosyal medya hesaplarında ekli olması ve kızın fotolarını beğenmesi falan... tamam kız o erkeklerle iletişim kurmuyor olabilir ama bu sanki yedekte birilerini tutuyormuş gibi hissettirdi bana.
Bu durumu dile getirip ayrıldım. Biraz da sert çıkıştım heralde. 1-2 gün kavganın ardından iş bitti. Biraz yalvardı etti, ağladı falan. O da kendince bana laflar saydırdı. En son dedi ki son sözünü söyle. Ben son bi kere daha saydırdım. Sonra her yerden engeli yedik :D (saydırdım derken küfür kötü söz falan yok.)

Şimdi üstünden 1 hafta geçti. Engeli yiyince kendime yediremedim heralde. Mesaj atasım var. Yedekler as’ın yerini tutuyor mu şeklinde.
Atayım mı? Atayım di mi? Bi yoklamış oluruz.

 
Cok ozur diliyorum ama boyle bir mesaj atip sonuc almayi bekliyorsan gerizekalisin.


  • balpolen  (13.01.19 11:46:59) 
at kanka at at at


  • pembepembepembe  (13.01.19 12:09:14) 
Kalitesiz insanmış. Daha iyisini bulamayacağını düşünüyorsan at.


  • ruhen hastayim ben  (13.01.19 12:10:46) 
Varsayımlarınla zaten karşındakinin hesabını kesmişsin, haddin olmamasına rağmen saydırmışsın, tüm bunlar normalmiş gibi gelip burada onay bekliyorsun. Kızın tavrı, tarzı sana uymadıysa kendinle ilgili kısmı yap sadece, çık hayatından. Gerisi seni neden ilgilendiriyor? Zaten tepkini verip ayrılmışsın dönüp tekrar neden taciz ediyorsun? İğrençlik tam olarak senin zihninde.


  • denef  (13.01.19 12:11:31) 
@denef ne yani insan sevgili dediği kişinin tanımadığı erkeklerle bu şekilde bir münasebet içerisinde bulunmasına saydıramayacak mı? Kızamayacak mı? Neden haddime olmuyor hahahah. Buna okey veren erkek genişin önde gidenidir.


  • adwokat  (13.01.19 12:14:22) 
50 yedek tutup ayni anda 20 kisiyle flort edip bunu normal sayanlarin saygidan bahsetmesini dinlemek hos oluyo. Yokluk da ayrica fena


  • lolilo  (13.01.19 12:21:32) 
Atma la napıcan bitmiş gitmiş. Yenisini al. Model değiştir.


  • Delay Fuze  (13.01.19 12:35:47) 
Geçmiş tecrübelerinden dolayı böyle davranıp davranmadığını da düşün derim. O olay mesela yaşanmasaydı böyle saydırır mıydın? 3 haftalık ilişkide saydırman yanlış tabii çıj git hayatından olsun bitsin. Ama başkasının hıncını ondan alıyor olabilirsim adwo.


  • farabi  (13.01.19 13:11:46) 
Kendini bir oyuncu olarak görüp sonra diğer oyunculara isyan ettikten sonra tekrar oyuncu olmak istiyorum diyorsan kezbansın.


  • rakicandir  (13.01.19 14:01:43) 
Yaşlar 16 falan herhalde. 16’dan büyüksen atma, önüne bak. Az cool ol, az karizmatik ol ne o öyle çocuk çocuk hareketler.


  • i m cool with that  (13.01.19 14:12:08) 
Kusura bakma da denef artı bir. Ciddi bir ilişkide kızın yaptıkları kabul edilemez ama 3 hafta görüştüğün birine laf söyleme hakkın yok çünkü verilen bir söz, yaşanmışlık vesaire yok.


  • mabesa  (13.01.19 14:15:08) 
mesaj atınca eleştirdiğin kişiden daha çocukça davranmış olmayacak mısın ?


  • orpheus  (13.01.19 17:48:56) 
yedek-as filan nasil cirkin muhabbetler bunlar ya? begenmiyorsan bir daha niye durtuyorsun? zaten istememissin, o da engeli basmis gecmis. yedek tutuyor olsaydi aglayip yalvarmazdi. engeli de haketmissin.

yaz da onu hala aklindan cikaramadigini bilip icinin yaglari erisin.
  • supergirl  (13.01.19 22:13:38) 
sana kaldı kızın ahlakını sorgulamak. kendine güvenmiyormuşsun demek ki. kafanda kurmuşsun kurmuşsun, bide kıza sert çıkmışsın, iyi yapmış engellemiş seni. mesajı da at, numaranı da engellesin, ohh rahatlar.


  • kronik  (14.01.19 17:09:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.