[]

Hediye

İlk maaşla anneye babaya ablaya ne hediye alınır?
Kalıcı olması önemli o yüzden parfüm gibi tükenecek bi şey istemiyorum.
Bir de nereden alabilirim? Her türlü öneriye açığım. Teşekkürler.


 
oynamaya düşkünseler satranç olmak çok güzel olur. dekoratif olarak da güzel duruyorlar, göz önünde olur. değilse bile belki bir yol gösterir diye diyorum.

lakin, ilk maaşla çıkılan yemeği de unutmaz kimse. hoş anı olur. hediyenin yanında onu da tavsiye ederim. çok pahalı olmayan bir yerde (ilk maaşı hemen bitecek diye kaygılanıyorlar yoksa) bir de fotoğraf çekilirsiniz, negzel olur. başta ne gerek var diyorlar ama ısrar edince de hevesi kırmamak için kabul ediyorlar.
  • lovemyself  (13.01.19 05:02:45) 
En iyi hediye ihtiyacı ya da isteği karşılayandır. Buradaki öneriler de tabiiki yol gösterir ama onlarla konuşup farkettirmeden gözlemleyerek ihtiyaçlarını ya da isteklerini öğrenebilirsin.

Çünkü en güzel hediye kişiye özel olanıdır.
  • reyals  (13.01.19 08:26:28) 
Reyals +1

Kalıcı deyince aklıma saat geliyor ilk. İnternetten alabilirsiniz nerede uygun kampanya varsa.
  • hair freak  (13.01.19 10:15:34) 
Anne gibi olan anneanneye cüzdan almıştım ben vakkodan mesela.


  • kullanıcıadımbuolsun  (13.01.19 12:09:53) 
Anne babaya ortak bi hediye düşününce aklıma hep çay ya da fincan takımı gelir iki kişilik. Ama sıradan bişi değil. Paşabahçe’de ya da kütahya porselende güzel seçenekler oluyor


  • sibilant  (13.01.19 13:02:19) 
Ben yurt dışındayım gözlemleme şansım ne yazık ki yok.
Ablama saat ya da kolye alacağım.
Babama güzel bi cüzdan alayım diyorum 20 senedir aynı cüzdanı kullanıyo manyak dkkfkdls
Ama anneme ne alayım bilemedim, takı falan sevmez çünkü.
  • bir nick var benden iceri  (13.01.19 16:31:38) 
Ablanıza sormayı deneyebilirsiniz. Ne zamandır yeni tv, çamaşır makinesi, yatak, ne bileyim ütü almayı düşünüyor ama erteliyor olabilirler.

Ben anneme laptop almıştım.
  • kullanıcı adı  (13.01.19 20:41:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.