[]

Altı kaymayan bot önerisi lütfen

Kış ayakkabısı kısaca. Altı kaymasın, su geçirmesin. Var mıdır önerisi olan..




 
  • diffarentiationation  (13.01.19 02:43:20) 
Öyle bir ayakkabı yok malesef. En yakını için de yds eğitim botu derim ama o da kayar.

Nedem? Buzda kaymayan suda kayar, suda kaymayan buzda kayar. En olmadı parlak zeminde kayarlar. Onda kaymayan da ıslak ve parlak zeminde kayar. Hiçbiri olmazsa karda kayar.

Kışın çetin geçtiği zorlu arazilerde falan artık doktora yaptığım için o kaymayan bot efsanesinin gerçek olmadığına kanaat getirdim.

Not: Bot koleksiyonum var.
  • bos gezenin bos ustasi  (13.01.19 02:49:40) 
spackinq'e istinaden benim harley ısıtıyor ve su geçirmiyor. karda ve buzda da kaymıyor ama fayans diye tabir edeceğim parlak ve ıslak zeminlerde slalom atıyorum. bizim şehirde çoğu pasaj bu malzemelerle kaplı ve "dikkat kaygan zemin" uyarısı var zemin kuru olsa bile.


  • bisorumvargaliba  (13.01.19 02:59:46) 
Ya da tchibo dan bot zinciri alabilirsiniz. Yıllardır kulanıyorum


  • dragons  (13.01.19 08:32:30) 
kaymayan bot diye bir şey yok bence de


  • n62  (13.01.19 09:52:12) 
Hiç kaymayan bot yok bence de. Ancak en az kayanlardan olsun diyenler için kauçuk tabanlı botlara yönelmelerini öneririm.


  • skooma  (13.01.19 10:07:30) 
Kinetix’in botlari iyi bayagi


  • bradshaw  (13.01.19 10:34:16) 
4 yıl önce aldığım Greyder botlarımla neredeyse hiç kaymadım. Bundan önce de lise 2- üniversite 3. Sınıf arasında da yine Greyder kullanıyordum onunla da hiç kaydığımı hatırlamıyorum. Ha kaydiysam bile benim sakarlığımdandır. İkisi de su geçirmiyor.


  • Amaranta ursula  (13.01.19 10:41:26 ~ 10:41:50) 
camper'in goretex botlarindan bir tane alabilirsin.


  • lemmiwinks  (13.01.19 13:11:35) 
adidas terrex. herkesin dediği gibi hiçbir zeminde kaymama olayı zaten bilimsel olarak mümkün değil fakat su geçirmemezlik konusunda % 99 başarılı


  • everythingok  (14.01.19 01:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.