[]

aöf sınavına gitsem mi

benim bugün de sınavım vardı gitmedim. bir de yarın var. eğer bu dönem verirsem dersleri bahardakileri de verip mezun olcam baharda. ama artık bugünki sınavlara da gitmediğim için önümüzdeki güz dönemi sonunda mezun olcam. yarın gidersem 1-2 derse girersem seneye güz döneminde daha az dersim olur diye düşünüyorum. ama diğer taraftan nasıl olsa seneye bir dönem daha uzucak boşuna yarın o kadar yol çekme diyorum. aslında gitmemek daha mantıklı ama vicdan yapıyorum. ne yapayım sizce? gideyim mi yarınki sınavlara?




 
böyle durumlarda şunu sorarım: yapacak daha hayırlı bi işin var mı?


  • bxgx  (12.01.19 23:39:00) 
kendi derslerimi çalışabilirim. en kötü ihtimalle biraz dinlenirim. ama baya vicdan yaptım :(


  • tute  (12.01.19 23:41:00) 
bugün kaç dersiniz vardı? 3 ve altındaysa üç ders sınavında verirsiniz, 4 ders ise salla gitsin önümüzdeki güz de verirsin


  • goodman  (12.01.19 23:41:51) 
bugün 5 dersim vardı :( gitmemem daha mantıklı. gitsem de pek bir şey değişmicek. en fazla seneye daha az ders yüküm olcak. ama baya vicdan azabı çekiyorum :(

bir de vizelere girmemiştim. yani yani dersi geçmem için bi 70 falan almam lazım. çalışmadığım için de alamama ihtimalim çok yüksek. ama huzursuzum :(
  • tute  (12.01.19 23:47:06) 
önlisans kpss'ye girmiştim. okurken çalışırım belki diye düşünüyordum. ondan biraz vicdan yaptım. puanı kullanabilmek için şu anki önlisanstan mezun olmam lazım. ama dediğim gibi değişen bir şey olmayacak.


  • tute  (12.01.19 23:48:28) 
her lafın sonuna çok vicdan yaptım yazmışsın ama bu kadar dert edeceksen niye bugün gitmedin anlamadım. neyse işin bi hayırlılığı kalmamış. vizeye girmemişsin, çalışmamışsın.. birileri gitme desin de vicdanım rahatlasın diye sormuşsun belli ki. şansına mantıklı olan da gitmemen şu anda. net cevaplıyorum, gitme.


  • bxgx  (13.01.19 00:05:31) 
bi tanesini bile geçsen kardır. hangisini halletmen kolaysa onun özetini okuyup çıkmışlarına bak, seneye 1 ders daha az yükün olur eninde sonunda bitireceğim diyorsan.


  • hadsafhada  (13.01.19 00:37:55) 
Düşündüğün şeye bak, tabi ki git.O kadar kayıt olmuşsun, para vermişsin, uğraşmışsın.Bu kadar üşengeç olma! Yarın kalk git! Boşver vicdanı mijdanı! Mantığını çalıştır!


  • temizruh  (13.01.19 01:11:02) 
Yarın herhangi bir dersten geçebilmek için min 70 almalıyım. Vizelere girmedim çünkü. O da çok zor. Boşuna gitmiş olcam. Vicdanim rahat olcak ama aslında zararima olacak.


  • tute  (13.01.19 01:58:59) 
Gitme


  • datnet  (13.01.19 02:01:31) 
illa 70'e gerek yok. çanla 35'e falan ders geçebiliyorsun onun için de 50 alsan yetiyor. kolay bir dersin sadece çıkmış sorularına bakarak bile alınabiliyor. ha senin gidesin yok o yüzden sormuşsun zaten, e gitme madem yat uyu boşver.


  • hadsafhada  (13.01.19 12:45:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.