[]

yüksek kalite müzik

diyelim ki elimizde hayvani kalitede müzik çalabilen bir mp3-dac-wav player var.

buna yüksek kalite müzik nereden bulacağız?


 
tparser gibi torrent sitelerinden flac indireceksin.

2 albüm dışında kalite konusunda beni tatmin eden olmadı, birisi sting orjinal stüdyodan flac çıkışlı, diğeri metallica bir de eric claptoN'un san diego konser kaydı vardı.

yani özetle 100 tane flac albüm indirdin ya, 90 tanesi mp3ten ya da cd den flac'a çevrildiği için istediğin kaliteyi yakalayamayıp sileceksin.
  • killerbee  (12.01.19 12:07:56 ~ 12:08:30) 
Rutracker iyi diyolla. Bayadır bakmadım ama bir bak bakalım.


  • Giovanni Pipitto  (12.01.19 12:19:38) 
rutracker=tparser


  • killerbee  (12.01.19 12:33:06) 
Rutrackerde çoğu paylaşımda hangi kayıttan ne ile çekildiği yazacağı için toplu ve çok geniş bir kaynak diyebilirim.


  • jesterdvine  (12.01.19 12:46:59) 
Ve bide bilgin olsun aynı albümün Japonya kayıtları daha iyi ve dolu olur ;)


  • jesterdvine  (12.01.19 12:48:16) 
rutracker bu konuda cidden iyi. flac çekeceksin. sadece mp3 varsa 320 kpbs olanlarından indireceksin.


  • lesmiserables  (12.01.19 15:13:24) 
Soulseek


  • leontocephaline  (12.01.19 16:09:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.