[]

dji ronin s'i olan, kullanan var mı?

Almayı planlıyorum bu aleti de gerçekten söylendiği kadar iyi mi değil mi bir türlü emin olamıyorum. Bir sürü tanıtım izledim ama içimde hala bir kuşku yok değil (reklam vs de olabilir çoğu).

Buradan da yorum alabilirsem eğer içime siner.


 
kendini kanıtlamış olan şu ürün varken kalkıp tam olarak 3 katı para vermek bence oldukça saçma

www.hepsiburada.com

ağırlık ihtiyacına göre v1 v2 v3 bakabilirsin. bu ürünü kullanan çok insan gördüm.
  • killerbee  (12.01.19 01:15:36 ~ 01:30:13) 
ronin s bu işin jaguarıdır, ferrarisidir, bentleyidir. zhiyun değil ronin'le aynı işi yapmak, aynı ortamda dahi bulunamaz. eğer ihtiyaç var ise düşünmeden ronin s alınız.


  • arabayla 15dk  (12.01.19 01:56:35) 
@killerbee zhiyun' u da çok araştırdım, malesef ufak detaylarla da olsa roninin arkasında kaldı. Ama şu yeni çıkaracakları Crane 3 lab'i merak etmiyor değilim. Bekliyim desem bu kez de aa bak bir de şu çıkacakmış onu da bekle olucak ondan çekiniyorum.


  • new day new life  (12.01.19 17:37:05) 
bu ürünle ilgili izleyebileceğin en güvenilir incelemelerden biri şu olabilir, kesin izle.
www.youtube.com

aynı kişi crane de inceledi.
www.youtube.com
  • Bruce  (12.01.19 17:42:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.