[]

ylsy'ye başvurup kazanma ihtimalim

geçen dönem bölümümden çok boş kontejyan kalmış. yurtdışında 2 yıl okuyup buraya gelip üniversitede çalışmak çok büyük bir fırsat benim için.

kesin karar verirsem galiba 6 ay bekleyeceğim başvurular için. ama bekleyip de kazanamazsam? boş kontejyan olduğu halde elenebilir miyim?

bir tarafta boşa gidebilecek 6-7-8 ay, diğerinde düşük nitelikli iş. ne yapayım sizce?

 
Üniversite kadroları için doktora zorunlu. Sadece yüksek lisans yapıp dönülenler kurum kadroları. Üniversite dönüşlü kadro düşünüyorsanız yüksek lisans+doktoradan ülkeye göre değişmekle birlikle en az 4+ seneyi gözden çıkarmanız gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam sadece doktora yapılan kadrolar da vardı az olmakla birlikte. Ama öyle bir durumda bile yine en az 3+ sene demek.

Almanız gereken kararla ilgili bir şey diyemiyorum fakat başvuran aday olduğu halde sözlü sınavdan düşük verip hiçbir adayın gönderilmediği kadrolar oluyor. Bilerek boş bırakılıyor yani kontenjan.
  • voyager 1  (11.01.19 15:35:49) 
son yazdiginda neden oyle bir ayrim yaptin bilmiyorum ama calisanlarda ylsy basvurabiliyo. ise gir, mulakata gidip gelirsin. 1 gun


  • wishmaythşngs  (11.01.19 16:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.