[]

Trafik kazasi sonrasi dava acilmis icraya verilmisim

Sigorta firmasi ve bana ayni dosyada dava acmis kaza yaptigim arac sahibi.

Borclu olarak beni ve sigorta sirketini gostermis.

Sigorta sirketini aradigimda biz itiraz ettik borca sizlik birsey yok dense de bugun maasima haciz koyuldugunu ogrendim.

Bu kadar kolay mi bu haciz koydurmak sucsuzken?
Cok canim sikildi ne yapmak gerek bir yardimsever yardimci olabilir mi?

 
hesabındaki blokenin kaldırılması için vergi dairesine her türlü gitmen gerekecek. önce karşı tarafla konuş ama.

vergi dairesinde de taahhüt vereceksin ödeyeceğine dair imzalar vs...
  • 4530 merkez  (11.01.19 13:14:10) 
Eğer hem size hem de sigorta şirketine ayrı ayrı dava açmışsa sigorta şirketi itiraz ettiği gibi sizin de itiraz etmeniz gerekirdi.


  • SiyamkedisiZorro  (11.01.19 13:15:53) 
vergi dairesi vs ne alaka ? maaş hacziniz vergi alacağından kaynaklanmıyor ki.
gidin avukata danışın. demek ki mahkeme dosyasını takip etmediniz dosya karara çıktı. bunun için aradan ayların geçmesi gerekiyor. sigorta şirketi ile de görüşün. trafik sigortası ise maddi zararı limite kadar karşılar zaten. ve sigorta şirketi ile müşterek ve müteselsilen sorumluluğunuz olduğu için siz onların yaptıkları tüm savunma ve itirazlardan yararlanırsınız.

  • damla sakızlı dondurma  (11.01.19 13:20:18) 
değer kaybı davası falan açıldı mı?


  • mikahakkinen  (11.01.19 14:53:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.