[]

Yabancı dizi uzmanları, ne yapmalı

Arrow 3.sezon ve Flash 1.sezonu bitirip kaldım. Tüm bölümleri ve ortak bölümleride sırasına göre izledim.

Şimdi izlemeye devam eden arkadaşlar sizce izlemeye devam etsem değermi, yoksa bıraksam mı komple. Bide aradan baya bi zaman geçtiği için tekrar dizi atmosferine ve hikayesine girmede sorun yaşarmıyım.

Tabi bu ikisine ek olarak Legends of Tomorrow, Supergirl dizilerinede başlayıp ortak bölümler dolasıyla izleme sırasına göre tüm hepsini izlemek gerekiyor.

 
değip değmeyeceği sana kalmış. ben o evreni seviyorum kafa dağıtmalık güzel gidiyor legends of tomorrow çok kafa bi dizi özellikle. flash'ın da inişli çıkışlı sezonları olsa da tüm sezonlarını seviyorum açıkçası. içlerinde en sevmediğim arrow özellikle 4. sezonu hayatında izleyeceğin en kötü dizi sezonlarından biridir peşinen uyarayım ama ona da ortak bölümler için tahammül ediyorum bir şekilde. supergirl de bence eğlenceli bazen çok cheesy oluyor ama melissa benoist faktörü sayesinde izleniyor bir şekilde.

her sene yaptıkları crossover olayını çok seviyorum bence çok güzel beceriyorlar o işi arrow'a da bu crossoverlar için katlanıyorum işte yoksa hiç izlemicem onu.

ama tabi bunların süper kaliteli dizi olmadıklarını bilerek öyle çerezlik kafa dağıtmalık izleme bilincindeysen gider her türlü bu kadar sezonu izleyebildiysen o bilinçdesindir zaten. yoksa game of thrones, breaking bad kalitesi falan beklersen izlenmez tabi.
  • rotten head  (11.01.19 12:12:14) 
valla hocam game of thrones değilde breking badi zor bela bitirdim diyebilirim ben bu tarz evren dizilerini seviyorum o atmosfer çekiyor ya evet aham şaham değil belki ama belli bi kalitesi var hepsinin teşekkür ederim beni devam etmeye cesaretlendirdin valla.


  • gencfb  (11.01.19 16:35:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.