[]

İkinci Eli Güçlü Araçlar

Selamlar beyler ve bayanlar.

Saha satış işindeyim. İşim 13.00’de başlıyor. Sabahım bana ait. Sürekli sahadayım. Bu sabahları değerlendirip araba al sat yapayım diyorum.

Filo aracı olmayan, galeriden değil direkt kullanıcıdan alacağım. Çevrem var araca baktırıp riski azaltabilirim.

Sizce hangi araçları alıp satmam kolay olur? (Şirket aracı imajındaki modeller olmasın da)

 
Renault, Fiat ve Vw hiç de sanıldığı kadar peynir ekmek meselesi değil. İlanlara bakın insanların benzer fiyat, benzer km, benzer renk, benzer hasarsızlıkta aynı marka aynı model araçtan o kadar fazla seçeneği oluyor ki. Örneğin parası 2012 model 1.3 multijet lineaya yetecek adam ilanları bir açıyor. Neredeyse krtiterlerine uyan aynı araçtan 1000'den fazla ilan çıkıyor. Adam da aynısından bizim ilçede bizim mahallede var. Gidip bakayım temizse alayım diyor.

Ford, Opel, Honda, Toyota, Hyundai. Bunlar iyi gidiyor.


Edit: Size bir tavsiye. Fiyatı 25-40 bin bandında olan 2000-2005 model arası arabalar gidiyor şu anki piyasada sadece. Ve bunlar da iyi gidiyor şu ara. Lpg takılmamış, düşük km focus 1, Corolla, Civic gibi arabaları kovalayın. Bir de hafif ticari hep kazandırır. Eski doblo, kangoo, fiorino almaktan çekinmeyin. Peynir ekmek gibi gidiyorlar şu ara.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (11.01.19 10:20:31 ~ 10:26:44) 
Şuan piyasa çok durgun bence paranızı tehlikeye atmayın.


  • bahoho  (11.01.19 10:20:38) 
golfün piyasası iyidir,toyoya corolla,vw polbu grup kaliteli grup. al satları kolay olur.


  • mikahakkinen  (11.01.19 10:27:58) 
Bu ara yapilmaz o is. Arabalar satilmiyor, sozde benimki de piyasa arabasi ama kac aydir satilmadi. 10bin asagisini teklif ediyorlar.


  • acemi  (11.01.19 10:34:20) 
2004 model 1.4 tdci otomatik ford fiesta var düşünürsen.94000 km.


  • since1907  (11.01.19 13:33:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.