[]

Thy'nin uçakta verdiği kulaklıkları satmak...

Suç değil midir?

s3.eksiup.com

Bu adam senelerdir satıyormuş

 
Uçları çift pinli olabiliyor bunların satın alan kişi bilmiyorsa sıkıntı olabilir en basitinden, asıl düşündüren bu kadar kulaklığı nasıl bulup paketlemiş olması.


  • Uncle Sam  (10.01.19 15:19:18) 
Eğer THY kulaklıkları verirken "uçaktan inerken lütfen iade edin" diyorsa mülkiyeti THY'na aittir ve çalıp satmak suçtur. Ha yok kulaklık maliyetini zaten bilet fiyatına ekliyorlarsa ve akıbetini sormuyorlarsa, bir nevi bilet alana kulaklık hediye mantığı yürütülebilir.


  • John Bloor  (10.01.19 15:31:47) 
benim aklıma şu geldi, otobüste kulaklık vermediler, sağlık bakanlığı yasaklamış. belki uçaklarda da yasaklandı ve thy'da çalışan birisi sattı.


  • wishmaythşngs  (10.01.19 15:38:44) 
Aslinda THY'ye sikayet etmek lazim.

Bir de su adami modlara soylesenize. Sucluyu savunmayalim. Mobildeyim ben sikayet edemiyorum.
  • Traveller  (10.01.19 15:45:41) 
thy kulaklari toplamiyor, bu tip kafa ustu kulakliklarda en son 3-5 sene once vardi muhtemelen elde kalan/stok fazlasi urunleri bi sekilde almis satiyor.

thy artik kulak ici kulaklik veriyor
  • try again fail again fail better  (10.01.19 16:22:10) 
üretim fazlasıdır piyasaya satılmıştır .thy de böyle bir uygulama artık yok.
ha armasının böyle işporta gibi bi yerde olmasını thy kabul eder mi bilemiyorum..

  • jamswety  (10.01.19 17:30:16) 
Uzun mesafe uçuşlarda hala böyle kulaklık veriliyor ama verilenler koyu renk bunlar eski, depoda kalmış ürünler belli ki.


  • catch the arrow  (10.01.19 19:07:15) 
kaç uçuş yapacks da kulaklık satacak. 2 ihtimal var

thy kulaklık yeniledi eskileri de sattı, bu adamda oradan alıp satıyor ( burada sorun yok )

içeriden teknikden depodan biriyle anlaşmış, kulaklıkları çalıp satıyorlar
  • oscar  (10.01.19 19:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.