[]

Nasıl yazar olurum?

Yıllardır bekleyen varmış. Entrilerim formata uygun mu bakar mısınız?
10 tane girdim, bekliyorum. Kaç yıl beklerim bilen var mı?

Bu arada ilk entrilerimde 2 fav aldım :))

 
bekleme yıllar çabuk geçer ve sözlüğe sık sık giriş yap, neden olmasın.


  • redeath  (09.01.19 08:40:51) 
orada 10 yazdığına bakma daha çok girmelisin ki dikkat çekebilesin. en az 800 entry gir mesela..


  • benibenim  (09.01.19 09:14:37) 
ben az entry, bol giriş, bol oylama ve bol fav ile yazar oldum. 2.5 3 yıl sürdü çaylaklık.


  • damla sakızlı dondurma  (09.01.19 09:26:30) 
ben mail attıydım, ne lan bu 3 senedir bekliyom, işim gücüm var sizinle mi uğraşıcam diye. 2 saat geçmedi yazar olmuştum. hem de killerbee ve honda iki hesabımı birden yapmışlardı.

ama artık ilgilenmiyorum sözlükle, eskiden çok güzeldi.
  • killerbee  (09.01.19 09:45:32 ~ 09:45:52) 
eski sözlük olsa o bir bkz'lı entry yüzünden bile yazar olamazdın.
ama sözlüğün şu anki durumuna göre prime bir yazar bile olabilirsin :)

  • teritori  (09.01.19 09:50:16) 
İlk 10 entryden sonra yazılanlara bakmıyorlardı eskiden. Yani 1500 tane de yazsan ilk 10 entrye bakıyorlardı. Şimdi nedir bilemem. Ben 10 tane yazmıştım, 2 sene beklemiştim.


  • windowsguvenlikduvari  (09.01.19 10:01:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.