[]

Lenovo IdeaPad 520 klavye sorunu

Arkadaşlar; bilgisayardan pek anlamıyorum.

1) Klavyede bazı tuşlar çalışmamaya başladı bir süredir. Sistemsel midir donanımla mı alakalıdır sizce? Donanımsal bir problemse nasıl çözebilirim?

2) wiriless şifresini doğru girdiğim halde "bağlantı sınırlıdır" diyor. Ağ paylaşım merkezinde bu sorunun adım adım bir çözümü vardı fakat unuttum, yapamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.

3) bir de şu var: Bu pc'ye kendim nasıl format atabilirim? Elimde herhangi bir kurulum cdsi filan yok. Ayrıca lisanslı sürümden devam etmek istiyorum. Üzerinde çakılı kodu nasil aktif hale getirip kendim format atabilirim?

 
1- %99 donanım
klavye degisecek ya da usb klavye

2- o ağın üstünde sağ tıkla
ağı unut
tekrar bağlan
sınırlı cıkarsa tekrar
sağ tıkla
bağlantı sorunlarını gider de

3- eğer windows 10 ise
sıfırlayabilirsin cd vs olmadan
uzerinde etiket vs. varsa onun bir resmini cek
windows sürümü ne home mu pro mu
eğer 10 ise
usb den yeni windows kurarken
aynı surumu secersen
otomatik aktifleşir
  • kingcyrax  (09.01.19 09:36:52) 
ofiste aynı modelden kullanıyoruz. bazı tuşlar çalışmamaya başladı bir süre sonra. internetten klavye alıp kendim taktım. gayet basit bir işlem.

wireless için sağ tıkla, bağlantı ayarlarından işlem yapılıyor.

format için cd gerekmiyor. açılışta bir tuşa basılıp ilgili ekrana gidebilirsin. hangi tuş olduğunu hatırlayamadım.
  • scudman1  (09.01.19 10:36:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.