[]

ev niye isinmiyor

yerden isitmali bir yere tasindim ama ev buz gibi. birkac saat maksimuma alip yaktim ama degisen bir sey yok. yerden isitmalinin adabi falan mi var da bilmiyorum :(

haliyi kaldirayim mi nabim

serving.photos.photobox.com

 
basınca bak belki gözden kaçmıştır


  • sen nasıl bir insansın  (08.01.19 22:43:06) 
Biz de bu sene yerden ısıtmalı yere taşındık, hem gelen önerileri okumak hem de pek bilmesem de birşeyler yazmak için cevaplıyorum. Bize ilk çalıştırmada her yeri açmamızı söylediler. Birkaç günde ancak ısınırmış. Eğer ısıtma sistemi yeni ise siz de öyle yapın. Bir de konvektör mü ne orayı kontrol edin. Bize sistemi kontrole geldiklerinde vanayı kapalı bırakmışlar, üst kat 1 hafta geçip hala ısınmayınca farkettik. Kombi 50 de odalar 25 te duruyor. Gayet iyi ısınıyoruz şimdi.

Genel olarak ilk kullanımda birkaç saat ısınmaması normaldir, yarın akşam hala bir sıcaklık hissetmezseniz vanayı, kombi basıncını kontrol edin. Hepsi normalse servisi çağırın havasını alsınlar.
  • curukturpkokusu  (08.01.19 22:49:25) 
Pencereler, kapılar hava alıyor olabilir mi?


  • cemiyetin ünlü siması  (08.01.19 22:57:23) 
ilk ısınma için 12 saat beklemek gerekiyor.Kombiyi 50 derecenin üzerine çıkarmak parke ve diğer zemin malzemelerine zarar verebilir.Zemin kat ve en üst kat kısmen zor ısınır.Daire cephesi kışın bile önemlidir.


  • jamal_vs_jason  (08.01.19 23:11:05) 
iki sene boyunca dubleks ve yerden ısıtalı bir evde oturdum ve yaklaşık bir ay önce taşındım. tesisatı döşerken evin pek çok yerine tesisat çekilmediği için ev ısınmıyordu. yeni binaydı ve yalıtım sayesinde kurtarıyordu. sizde de benzer bir durum olabilir. ayrıca konvektör denen nanenin işi bilen bi usta tarafından doğru ayarlanması gerekiyor. her konvektör bir odaya yada bölgeye gidiyor. çok kullanmadığınız alanları kısabilirsiniz.


  • scudman1  (08.01.19 23:25:34) 
Kapı pencere kontrolü +1 aynı dertten muzdariptim hiç aklıma gelmezdi ama balkon kapısının önünde dururken ince ince bi soğuk geldğini farkettim. Kalın slikonumsu yalıtım şeylerinden alıp kullandım baya farketti sıcaklıknen ez 2 derece hissedilen sıcaklık artışı oldu diyebilirim.


  • mkrk  (09.01.19 01:42:58) 
Kolektörlerin hespini açın (musluk açma yönünde açık konuma alın)

Sonra kombiyi 50-60 derece ayarlayıp çalıştırın.

Halıları rulo katlayıp kenara alın şimdilik (test için)

Evin içinde terliksiz olarak gezip yerlerin ısınıp ısınmadığına bakın.

Zeminde her taraf ısınıyorsa sistemde sorun yok demektir, halıları kaldırıp kilim kullanın. Küçük olsunlar, çünkü halı ısıyı hapsedecek. Eninde sonunda kendi de ısınıp dışarı verecek ısıyı ama geciktirecek işlemi, gerek yok.
  • John Bloor  (09.01.19 10:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.