[]

Hukuk bürosuna devrolan YSS Köprü ve Otoyol borcu

Merhabalar,

Buraya ait ihlalli geçiş borcu hukuk bürosuna aktarılmış. 2 ay önce. hemen ulaştılar. Tam bir ay sonra tamamı yatırılacak dendi. Tamam dediler. Yatırılamadı. Şimdi 2 gün sonra yatıracağız. Ancak geçen hafta bir sms geldi. İlgili borcunuzla alakalı yasal işlemler başlatılmıştır. Şu şu icra dairesine ödeme yapmanız gerekmektedir diye.

İlk görüşmede henüz bir işlem başlatılmadığını, endişe edilecek bir şey olmadığını, parayı yatırınca zaten dosyanın hemen kapanacağını söylemişlerdi. O söylediklerinden hariç bu attıkları sms'teki yasal işlemler başlatıldıdan kasıt nedir tam olarak?

Birkaç ay daha ödenmezse ne olur? Tutar 2035 tl.

 
eğer dosya hazırlayıp işleme konulursa harç + %10 ödersiniz. olur 2700.


  • kljgslsdkjsd  (08.01.19 19:10:37) 
@kljgsldkjsd anladığım kadarıyla ilk etapta direkt avukata ödeme yapılabilecekti, şimdi dosya açmışlar ve mecburen icra dairesine ödeme yapılacak. Doğru anladım değil mi?


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (08.01.19 19:11:45) 
evet muhtemelen öyledir ancak halen daha dosyanın açılmamış olma ihtimali var e devletten sorgulayın önce ona göre avukata gidin belki indirim falan yapılabilir.


  • kljgslsdkjsd  (08.01.19 19:15:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.