[]

Her Şey Çok Güzel Olacak filmi

Neden kült bir film haline geldi? Hangi noktalara temas etti, hangi duyguları uyandırdı ki seyircide böyle izler bıraktı? Altan karakterini merkeze alan hikayeyle seyircinin kendi hikayesini bağdaştırdığı ve hayatta “kaybetmeye” kendine has başka bir bakış geliştirdiği için mi? Milyonlarca dolar harcayıp aynı duyguları yakalamaya çalıştığı filmler bile böyle görece az bütçeli, yalın ve minimal sayılabilecek bir filmin üstüne çıkamıyor. Hatta orta metrajlı devamını çekmeye niyetli Cem Yılmaz.

Son filmlerinde referans verecek, gönderme yapacak, replikleriyle akılda kalacak, kimilerine göre Cem Yılmaz’ın hâlâ en iyi filmi sayılabilecek kadar filmi güçlü kılan şey ne sizce?


 
En diptekilere "en azından hayattayız be abi. bu da bir şey" dedirttiği için.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (08.01.19 15:11:53) 
halkımız sefil olduğu için kendine yakın bulduğu şeyleri sever.


  • datnet  (08.01.19 15:17:38 ~ 15:17:59) 
altan bir şehir kaybedeni, ailesi, abisi, babası, arkadaşları, işi vs rast gitmiyor burada altan'ın suçu çok ama bazen durumlardan da kaynaklı şeyler ortaya çıkıyor.

altan'ın her negatif durumunda insan kendisini o sahnede görebiliyor. babasıyla, karısıyla, abiysiyle tartışırken veya bar acıcam abi ama para yok derken ki durumuna kendisini koyabiliyor.

bu sebeple insanın içinde olabildiği bir film. bilemiyorum dddkd belki en çok duyduğun sözdür kendi hayatında.

hokkabaz da aynı kalitede bir filmdi bana kalırsa.

ben diğer filmlerinde bu kaliteyi göremedim. gora arog zaten izle geç türünde filmlerdi.
  • dedim dedim de kime dedim  (08.01.19 15:23:48) 
Bence samimi bir film olduğu için bu kadar çok seviliyor.


  • mayday  (09.01.19 21:31:51) 
yokyok corbasi gibi bir film oldugundan bence. ince espriler, iyi oyunculuk, cem Yilmaz-mazhar alanson'un uyumu, Ceyda Duvenci'nin ennn ta$ oldugu zamanlar, siyah 911, bodrum, her turk gencinin icinde olan kafe/bar acma istegi..


  • cooperr  (09.01.19 21:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.