[]

dokunmatik çalışıyor ekran siyah

sorunum başlıkta belirttiğim gibi. telefon çalışıyor aramalara cevap verebiliyorum. 6-7 ay önce bi anahtar düşürmüştüm ekran da çatlak . az önce de ekran gitti. sorunu nedir sizce?




 
ekran gitmis iste, degismesi lazim. dokunmalari isleyen "digitizer" denen kisim ekranin altinda olan baska bir tabaka. cok ciddi kiriklar olmadigi surece digitizer calisir, lcd ekran kirilir/bozulur.


  • crucio  (08.01.19 12:45:57) 
Görüntüyü veren lcd ekran bozuk, ama dokunmatik ekran sağlam.

Zaten ikisi beraber tek seferde değişiyor.
  • John Bloor  (08.01.19 13:35:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.