[]

kevin spacey hakkında

bu adam malum konudan gömüldü o kadar ama...

siz ne düşünüyorsunuz? sizce de gömüldüğü kadar suçlu mu?

house of cards'a yeni başladım da, adamın aktörlüğüne hayranlığım depreşti yine. duyuru ahalisi bu konuda ne düşünüyor merak ettim.

 
Ben yapılan linçlerin bu kişilerin hak ettiği cezadan fazlası olduğunu düşünüyorum. Kevin Spacey aldığı cezadan veya yaptığı hatadan ders çıkarmayacak bir insan değil. Ayrıca bu linç furyasında çoğu ünlünün suçlandığı olaylar oldukça eski tarihlere dayanan, artık ispatlanması zor olaylar. (İddialar doğru olmayabilir manasında söylemiyorum) Bu insanlara yapılan topyekün ve tavizsiz saldırı, sanki onların işlediği suça karşı bir ceza veya toplumu bilinçlendirme amacı taşımaktan çok, intikam amacı taşıyor hissiyatı uyandırıyor.


  • fobfilm  (07.01.19 22:52:40 ~ 22:54:06) 
Sanmiyorum. Hollywood'da bir taciz furyasi aldi yurudu, bana pek dogal gelmiyor bu mevzularin birden patlak vermesi. Inandirici da gelmiyor iddaalar.
Ben Affleck:i bile tacizci yaptılar ortada bir sey yokken. Ilgili olaydski (olay!?) da "yani durumdan hosnut görünüyorum ama o zmanlar küçüktüm aklim etmiyordu dedi. Bahsettigi yas 25 yas!

Konuyu dağıttık ama kısacasi Spacey'in o kadar suclu olduğu dusunmuyor, hatta belki suclu bile olmadigini düşünüyorum. Amerika'da muthis bir linc kulturu var ve politikaci, oyuncu, sarkici, alasagi edemedigi hicbir sey yok. Bu ulkenin linc kulturu benzersiz.
  • stavro  (07.01.19 23:09:20) 
Bu heriflerin hangisi suclu anlasilmiyor ki, gercekten suclu ama cok basariliysa lobisi hemen olayi ortuyor.

Cok unlu degilse lobisi yoksa sucsuz bile olsa gomuyorlar.
  • acemi  (08.01.19 00:13:57) 
sanırım şu 23 yaşında adamın bi tarafını elledigi olaydan bahsediyoruz, başka boklar yediyse bilemem.

davası yakın bir tarihte, en son insta'da house of cards'la ilgili bi şey paylaşmıştı, yeniden gelmesine bi sinyal çakar gibi. aklanacagini biliyor diye düşünüyorum, çünkü elledigi adam herhangi bir karşı koyma yapmamış ona karşı, yani gayet hoşuna da gitmiş belli ki ama sonra kim eline para verdi de yıllar sonra Kevin'in üstüne yürümeye karar verdi, orası meçhul..
  • mehmed resad  (08.01.19 10:03:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.