[]

tüm gün kütüphanede olan biri için

yemek işi nasıl halledilebilir? minimum 4-5 saat bozulmayacak ve kokmayacak şekilde muhafaza edebileceğimiz yemek önerileriniz var mı?




 
Aklınıza gelmiştir belki ama ben bazen sandviçi streç filme sarıp götürüyorum, kütüphane fazla sıcak olmadığı için de bozulma-kokma olmadan duruyor


  • sys coyg  (07.01.19 22:01:37) 
Sandviç ya da dürüm tarzı şeyler derli toplu oluyor. Taşımak daha rahat.


  • marla is in my head  (07.01.19 22:02:37) 
oncelikle guzel bir sefertasi almalisiniz. Birinci gun ton baligi ve ekmek; ikinci gun zeytinyagli biber dolmasi, ucuncu gun kurutulmus et, dorduncu gun soguk ayran corbasi ve kuru corek, besinci gun barbunya. Hepsinin yaninda salata + meyve + ceviz.


  • kakalamar  (07.01.19 22:04:32) 
Sandviç ekmeğinin arasına kaşar peynir. Streçleyip götürdün mü bir şey olmaz.


  • nrn  (07.01.19 22:08:46 ~ 22:09:44) 
sandviç çeşitleri.sandviçlerinizi pesto, humus labne gibi sos/ek gıdalarla coşturabilirsiniz.
hindi ve et füme.
jülyen doğranmış; havuç salatalık domates vs.
buharda pişmiş brokoli ve sos/ekşi bi çeşit peynir.
buğdaylı salata.
çeşitli şekillerde hazırlanmış cezerye ya da toplar.(avokado, muz, hurma, kakao, fındık karışımı gibi)
çiğ kuru yemişler, ceviz, kayısı, badem, incir, hurma vs.

gerekenler;
sefer tası
tupper
termos
su matarası
çok kullanımlı plastik çatal/bıçak
  • jimjim  (07.01.19 22:10:29) 
Kisin hicbir yemek 4-5 saatte bozulmaz. Kofte-pilav, tavuk pilav, pilav yerine salata da olur.

Nohut, taze fasulye... akliniza gelen butun yemekleri yaninizda goturebilirsiniz yani.
  • kuehles blondes  (08.01.19 10:53:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.