[]

deniz tatili

merhaba. yurtdışında yaşıyorum. ağustosta tatile çıkmayı planlıyorum fakat bu sene akdeniz ve egedeki 5 yıldız oteller inanılmaz pahalı olmuş. susesi, rixos otellerine baktım, 1 hafta 2700-3000 eurolardan bahsediliyor. alternatif olarak kıbrıs kaya artemis otel var 1900 euro civarı fiyatı. fakat ağustos ayında 1 yaşında bebekle kıbrısa gitmek konusunda çok sıcak olabileceği veya otel kalitelerinin antalya kadar yüksek olmayabileceği noktasında çekincelerim de var. bilgisi olan var mı? ne tavsiye edersiniz? daha ucuz, kaliteli otel tavsiyeleri olur, kıbrısa gitme, şuraya git olur, ne bileyim kaya artemis çok iyidir muhakkak tavsiye ederim falan.

yunanistan vs demeyin 5 yıldız herşey dahil tatil planlıyorum, amaç kafa dinleyip özgürce yemek yemek.

teşekkürler.

 
Biz Türkiye’dekiler yurtdışına gitmeye çalışıyoruz siz buraya geçmeye çalışıyorsunuz enteresan valla. O paralara ibizada çok güzel tatil yapılır. Araştırsam çok yer çıkar daha.


  • kumulatifvergimatrahi  (07.01.19 20:50:06) 
ya hocam kafa dinlemek için tatil yapacağım, domuz var mıdır diye düşünmeden et yiyeceğim, ne işim var ibizada :D tartışmayı farklı noktaya çekmeyelim de biraz daha hedefe yönelik bilgisi olanlar yazarsa sevinirim :)


  • fayfim  (07.01.19 20:51:39 ~ 20:52:02) 
tam tanımladığınız tatili en iyi kıbrıs sunar ama ağustos değil de eylülde. bebek için de gayet sakin olur. içki seçenekleri tr içi her şey dahillerden daha kaliteli.


  • blacksky  (07.01.19 21:10:13) 
10.000TL vereceksen eğer bir hafta pansiyon tut. Geri kalan parayla da hunharca yemek ye. Gez toz aktivite yap. Aynı kapıya çıkar.


  • scorpion37  (07.01.19 21:22:43) 
@blacksky tarihi değiştirme şansım malesef yok :(

@scorpion 1 yaşında bebekle gez toz aktivite yap yaptığın zaman tatil bittikten sonra dinlenmek için bir tatil daha gerekiyor :D gezmeyi tozmayı düşünmüyorum, sabah uyanacağım kahvaltı ve sonrasında havuz kenarına uzanacağım, aralarda yemek de yiyerek 1 hafta nonstop bunu yapmayı planlıyorum :D
  • fayfim  (07.01.19 21:30:27) 
Burayı öneririm. Fiyatı da uygun diğerlerine göre.

www.etstur.com
  • kumulatifvergimatrahi  (08.01.19 08:03:52) 
Rixos gibi pahali otellere bakiyormussunuz.

Yurtdisinda yasiyorsunuz zaten, bence erken rezervasyonla oradaki tur operatorlerinden ucak bileti, transfer dahil paket tur satin alin. Muhtemelen daha ucuza gelir.
  • kuehles blondes  (08.01.19 10:55:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.