[]

Trendyol, Morhipo, Markafoni arasından sıyrılmak

Selamlar,

Kadın giyim-çanta-aksesuar üzerine açacağımız (işi biliyoruz az çok) bir e-ticaret sitesinde, bu devlerle yarışmak zor mu kolay mı? Yani BİM, ŞOK, A101'in olduğu sokağa bakkal açmak gibi bir şey mi?

Yorumunuz nedir?

 
kendini nasıl konumlandırdığına göre değişir.

örn:
ucuza orta kalite ürün satıyorsan Addax/ Mecrea gibi sıyrılabilirsin.

Kişiye özel ya da tasarım satacaksan da sıyrılabilirsin.

Ancak f/p dengesi, marka tanıtımı vs. önemli.
  • lcha  (07.01.19 17:17:27 ~ 17:17:48) 
en önemli şey müşteri memnuniyeti.
şu aşamada trendyol, morhipo’da hiç sorun yaşamadım.

bana sorun yaşatmayacağımı söyleyen yeni bir yer bunu ancak fiyatları ile sağlayabilir.

yoksa neden risk alayım.

arkasında boyner olan bir yerle rekabetin kolay olmayacağı kesin.

bin-bakkal örneği gibi değil bu.
daha zor....
  • otopsicocugu  (07.01.19 17:39:54) 
Üretimi kim yapıyor, hangi markalar var? Eğer ürün/marka size aitse rakip olmanın yanında o sitelerde de satabilirsiniz diğer bir çok firma gibi.


  • shangrilla  (07.01.19 18:06:52 ~ 18:07:08) 
hevesinizi kırmak istemem ama göründüğü kadar kolay değil o işler. birkaç yakınım girişti o işlere tutturamadı. markafoni, trendyol gibi devlerin maliyetleri de dev ama sürüm olunca birim maliyetler düşüyor. Sizin kargo firması ile anlaşmanız bile büyük mesele. yazılımı, editöryal kadrosu, getiri görürü vs. derken epey iş çıkıyor. attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değmiyor. Bu işlere girecekseniz büyük paralarla ve ciddi finansmanla girmek lazım. yoksa tesadüfen sağdan soldan bulduğunuz kısıtlı müşterilerle yetinmek ve bir süre sonra pes etmek zorunda kalırsınız. Bunun yerine n11, gittigidiyor, hepsiburada ya da trendyol gibi markaların altında komisyon ödeyerek satış yapmak inanın daha az maliyetli ve daha karlı.


  • transparent layer  (07.01.19 21:56:38 ~ 21:56:52) 
Bizim burada sırasıyla Hakmar a101 Bim sok ve tekrar Bim a101 olan caddede normal marketlerde var iş yapıyor. Ürününe güvenmn lazım fiyatına güvenmen lazin

Ben tekstil yapacak olsam n11 hepsi burada ile başlar instagramla devam ederdim sonraki aşamada kendim site kurs
Ardından. Bir dunya da site var bunların dışında iş yapan özellikle dikkatimi çeken tesettür firmaları ya da kişiye özel butikler
  • seyyar satıcı  (08.01.19 01:30:58) 
Bu iş için milyonlarınız yoksa,
tavsiyem komisyonu verip, rakip dediniz oluşumlara dahil olun.

Teknosa, flo, mavi, koton vb. markalar gg'de, hb'de, trendyolda satış yapıyorsa, buradan kendinize pay çıkarabilirsiniz.

Bakkalda bir müşterinin gelmesini bekleyip %100 kazanacağınıza, A101 ve bim ile 20 kişiye ulaşıp, %50 kazanın.

İşiniz iyi giderse zaten bir ünvan kazanmış olacaksınız.
  • lemon cake  (08.01.19 05:27:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.