[]

2 yaşındaki çocuğa hediye

Merhaba

Kız arkadaşımın yurtdışında yaşayan kuzenleri kısa süreliğine İstanbul’a geldi. Bir de erkek çocukları var 21 aylık, erkek.

Ne alabiliriz önerileri bekliyorum.

Ayrıca şu çocuk giyimde beden olarak 2yaş ile 24 ay arasında ne fark var?

 
yeğenime ikinci yaş gününde şunun gibi bir şey almıştım. geldi 14 yaşına halen odasında durur bir yerlerde. bayılıyor çocuklar buna.
www.toyzzshop.com

beden konusunu bilemiyorum. bizim kıza deneyip alıyoruz hep.
  • teritori  (07.01.19 14:21:45) 
her çocuk farklı kilo ve uzunlukta doğar.
mesela bir tanıdığımın kızı 1,5 yaşında olmasına rağmen yaşıtlarına göre büyük olduğu için normalde 3 beden giyiniyor.
en iyisi olduğu yaştan bir beden büyük kıyafet almak.

ne alınabilir zıbın takımları oluyor altlı üstlü hem ucuz hem güzel hem de ailenin gerçekten işine yarayacak bir hediye.
malum çocuk kıyafetleri çok pahallı.
  • c p  (07.01.19 14:27:15) 
2 yaş çocuk reyonunda olur, 24 ay bebek reyonunda. boyut olarak pek fark yok, kalıp olarak bazen.

ailesine tatlı bir anı bırakmak isterseniz oyuncak bateri seti alabilirsiniz. İmaginarium'dan güzel oyuncaklar alabilirsiniz. Mikroskop, periskop gibi şeyler alabilirsiniz. oyuncak tamir takımları, kolay tutulan cinsten oyuncak arabalar, dechatlon'dan scooter alabilirsiniz.
  • babilbaligi  (07.01.19 14:59:53) 
mikrofon

www.e-bebek.com

hacim olarak ufak bir sey olursa donuste kolay tasirlar.
  • jimicik  (07.01.19 15:10:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.