[]

ali express ile ilgili

4 ayrı satıcıdan farklı ürünler aldım, sonra ödeme kısmına geçtim bir türlü ödeme işlemi tamamlanmadı. sonra iptal ettim sayfayı. sepet boş gözüküyor. siparişlerim kısmında ise awaiting payment yazıyor. yanında da pay ve cancel seçenekleri var. kredi kartıma baktım provizyonda işlem yok. ama ali expreste siparişlerim kısmında ürünler gözüküyor. pay seçeneğine tıklasam yanılmıyorsam onu ürünü teslim aldıktan sonra yapıyordum. kafam karıştı ödeme yaptım mı acaba?




 
Odeme tamamlanmadigi icin odemeni soyluyor iste. Pay’e basarsan karti girip odeyeceksin kargolama islemleri baslayacak.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (06.01.19 22:41:29) 
ödeme olmadığı için onayda kalmış siparişlerin. önce parayı ödeyeceksin sonra siparişi yollayacaklar. eline geçince de paranın satıcılara geçmesi için onayı vereceksin.


  • argent dawn  (06.01.19 22:41:52) 
Kredi kartı veya banka kartını internet alışveriş ine actirmalisin


  • protrek  (06.01.19 23:58:10) 
aliexpress'ten alışveriş yaparken gerçek kredi kartını sakın kullanma.. sanal kart kullan.. sonra başın ağrımasın!!!


  • strobist  (07.01.19 00:54:59) 
Ödeme esnasında kredi kartın onay vermemiş ya da limit olmadığı için işlem tamamlanamamış, istersen iptal et istersen tekrar ödemeyi dene.

Ödeme gerçekleşirse ürünler kargolanır ve de sen aldığında onay verirsin.

Kredi kartını da güvenle kullanabilirsin, bir çok yerli firma ve markamızdan daha güvenilirdir emin ol.
  • John Bloor  (07.01.19 09:12:40) 
kartımla ilgili sorun yoktu tarayıcıda bir türlü olmadı, mobilden denedim oldu teşekkürler.


  • Golgi  (07.01.19 22:48:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.