[]

Tesla marka otomobiller sizce ülkemizde ne kadara satılır?

Galiba mayıs 2019'da türkiye'de satılmaya başlanacakmış. Bu doğru mudur bilmiyorum ama sizce Tesla modelleri ülkemizde ne kadara satılır?




 
Sahibinden de ikinci elleri bile var


  • emfuzi  (06.01.19 13:19:57) 
Model 3 70 bin Euro civarı olacak.


  • angelus  (06.01.19 13:22:16) 
Amerikan otomobillerine ek vergi vardı %60. Uygun fiyata gelmesi zor. Model s 75d 66bin dolar gözüküyor sitede. Vergiler düzelmezse milyona yakın olur fiyat devlet elektriği teşvik etmezse.


  • bahoho  (06.01.19 13:23:28) 
vay arkadaş cidden satılıyormuş. en ucuzu 500.000 TL görünüyor sahibinden.com'da. :/ anlamadığım şu ama. şimdi millet ucuza alalım diye gidip gürcistan'dan falan arabalar alıyorlar ya hani, ama sonra onları arada sırada ülkeden çıkartıp geri getiriyorlar falan. sahibinden.com'da satılan bu arabalar için de aynı durum geçerli oluyor mu? çünkü henüz resmi bayisi bile yok ülkemizde.

öte yandan barış özcan da almış bir tane Tesla. bu sabahki videosunda tur atıyordu arabasıyla.

bir kez daha lanet olsun bu ülkede sıkışıp kalmışlık dedirtti sabah sabah.
  • matrix  (06.01.19 13:31:38) 
konudan bağımsız youtube'ta teslaturk kanalını öneririm bilgilendirmeler için.


  • xiii  (06.01.19 13:44:00) 
ABD'de 45 bin dolar, vergi indirimi falan da var baya düşüyor fiyat, hatta birkaç sene önce 35 bin dolardı başlangıç fiyatı vergi indirimiyle falan 27 bin dolara iniyordu, tabii bu düşük menzilli için fiyatlar menzil artınca fiyat da artıyor ama yine de Türkiye ile mukayese edilemez aradaki uçurum.

Türkiye'de resmi satışı yok ama Tesla'nın sayfasından alabiliyorsun fakat bin tane prosedürü var, ben anlamam diyorsan aracı kurumlar var bu işlere bakan onların aracılığıyla da alabiliyorsun.
  • angelus  (06.01.19 13:44:13) 
Teslaturk'u takip edersen baya buyuk grubu var, trafikte ben devamli denk geliyorum.

Yalniz bi tane fakir modeli uretmislerdi, o gelirse belki sirketler falan alabilir yayginlasir.
Gerci gecenlerde pil vergisi cikti.
  • acemi  (06.01.19 13:50:33) 
1 milyon tl bandında olacak. Sahibinden.com'da sıfır Teslalar o civarda. Onlar da yurtdışından getirip vergisi harcı pulu neyse onları üzerine koyup fiyat çıkarıyorlar.


  • malheiros  (06.01.19 14:17:06) 
geçenlerde webteknoda tesla haberini görmüştüm, elon türkiye'ye yatırım planlarını iptal etti diye. son gelişme nedir? mayıs 2019 ile ilgili bir haber de yakalayamadım.
bir kaç senedir sahibinden üzerinden bilindik galeriler satış yapıyor.

  • MtKrt  (06.01.19 14:46:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.