[]

Palu Ailesi vb aileler

Müge Anlı vb programcıların karşısına neden çıkıyorlar? Suçlu bile olsalar aralarından biri bugüne kadar “Sen kimsin de beni yargılıyorsun?” demedi.
Herkes hakimin karşısına çıkmış gibi mecburiyetten orada oturuyor ve her lafı yutup, azarlanıp, kendi çapında savunmasını yapıyor.

Müge Anlı’ya neden o kadar teslim olmuşçasına katlanıyorlar? Zaten ekranda rezil olacakları aşikar.

 
money money money money money money


  • bardakigüneşgözlüğü  (06.01.19 00:42:51) 
Ben bu aileyi polisin oraya attığını düşünüyorum. Her şey ayan beyan sanki bir tek itiraflar eksik gibi. İtirafları da alınırsa sülalecek müebbet yiyecekler inşallah


  • eylul  (06.01.19 01:01:15) 
Müge anlı gelenlere para vermiyor bir gün kalkıp da beni parayla orada tuttular demesinler diye, sadece Otel parası, yiyecek vs. eğer aktif çalışma hayatı varsa mağdur olmaması için yardımcı oldukları da oluyor. Ayrıca Palu ailesini avukatları yönlendirdi çünkü haklarında suçlama var, göya biz kayıp arıyoruz diye geldiler, üzerlerinden atmak için.


  • mslny  (06.01.19 01:08:05) 
Muhtemelen çaresizliktendir,ülkede arkan sağlam değilse başına ne gelirse gelsin bir sonuç alman, işini halletmen mümkün değil ki abi. Bu tür nahoş olaylar zaten genellikle düşük sosyoekonomik durumdaki ipsiz sapsiz adamların başına geliyor. Ha sıradan birinin başına gelse de değişen bir şey yok, yine sağa sola düşüp rezil olmadan sesini çıkartıp hakkını alman imkansız.


  • dox  (06.01.19 01:34:02) 
Çünkü normalde maaile suça bulaşmış kimse genelde gelmiyor, genelde aile içinden birileri başvurup diğerlerinin bokları çıkıyor.

Kaynana gelinden şüpheleniyor ama elde delil olmadığı için adalet bir şey yapamıyor mesela, gelip programa başvuruyor anlatıyor. Program ekibi de gidip şüpheliler ile iletişim kuruyor ve ya programa katılmasını sağlıyorlar ya da etraftan bilgi toplayıp gıyaplarında konuşmaya devam edebiliyorlar.

“Sen kimsin de beni yargılıyorsun?” diyecek baskın karakterdeki kişiler zaten katılmıyor/katılmaz programa.
  • John Bloor  (07.01.19 11:08:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.