[]

Yatağı koktuğa çevirmece

Merhaba,
Yeni bir yere taşındım ve oturma odasında başkası var. Benim odamsa pek büyük değil, koltukluk yer yok. Bi sandalye bir de bir kişilik Poäng koltuk var ikeadan.

Neyse, ben istiyorum ki en azından bir iki kişi geldiğinde odamda oturulacak gibi de olsun, mutfak da küçük çünkü. Yatağımı eeen ucuz şekilde koktuğa nasıl çevirebilirim misafir gelecek olduğunda? Koltuk arkalığı alsam diye düşündüm de hem ayrı satılmıyor gibi hem de pahalı olur en az 3 tane almak. Kırlent mi denir o yastıklar da hem ufak hem ince, pek uymaz ve çok tutar. Acaba diyorum, erişimim olan bir ahşap atölyesi var gibi, oradan şöyle dikdörtgen gibi kutular yapsam üstüne de ucuz kumaş mı bassam. Öyle olunca bir iki kırlent alabilirim sanki. Maaliyeti ne olur bilmiyorum ama.

Başka fikir?

Teşekkürler

 
ikea hemnes divan koltuk al, letgodan al ucuz olsun. bol bol kırlent yastık al.
bazayı at, yatağı kullan.

  • jimjim  (05.01.19 21:01:54) 
yatak kiraya dahil onu atma/satma imkanım yok, anca böyle değiştirme yoluna bakıyorum


  • senolll  (06.01.19 21:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.