[]

Red Dead Redemption 2 için hangi konsol alınmalı?

Bir süredir can sıkıntısından kendini kesmek üzere olan hatun kişiyim. Bakınırken RDR2 gözüme takıldı. Belki bir süre beni oyalar diye düşündüm. Şu an herhangi bir oyun konsolum yok. Bu oyun bitince ya da sıkıldığımda başka şeyler de oynarım diyorum. Spor oyunlarıyla aram yok. Multiplayer oyunlara da sinir sistemim el vermiyor. Son 10 yıldır pek oyun oynamışlığım yok aslında. Eskiden World of Warcraft oynardım. Bir ara Elder Scrolls Online denedim. Bu tarz oyunlar daha çok ilgimi çekiyor yani. Grafikler konusunda çok takıntılı değilim. Zaten televizyonum da 4K değil.

Bu bilgiler ışığında ne almamı önerirsiniz?

Bütçe meselesine gelince, aslında döküp saçacak hiç param yok ama iş can sıkıntısından kendimi alkole vurma aşamasına geldiği için, karaciğer nakli ve alkol endüstrisi yerine buraya borçlanmak daha makul geliyor. Hiç sarmazsa ikinci el olarak satarım diye düşünüyorum.

 
PS4 Slim, 1 TB. Tek kol.


  • gonion  (05.01.19 18:39:37) 
Ps4 slim 1 tb tek kol plus

Bendeki 500 lük, çok oyun delisi olmasam da oyun yüklemek için oyun yüklemek zorunda kalmak canımı sıkıyo
  • Delay Fuze  (05.01.19 18:40:23) 
Ya da bana gel beraber oynarız. Kol al


  • Delay Fuze  (05.01.19 18:40:56) 
Ps4 pro + 4k tv + online için psn üyeliği. Rdr2 ile ilgili bu sabah bir soru sordum ama kimse cevap vermemiş, cok ilginc.


  • godspell  (05.01.19 18:47:30) 
Rdr2de 4k performansı eğer patch gelmediyse baya kişiyi kanser etmişti. Fps drop oluyor diye çokça şikayet duydum, büyük ihtimal düzelmiştir ama 1080pde oynayacaksanız çok sıkıntı yoktur sanırım. Ps4 alıp sıkılınca satarsınız. Xboxın biraz alış satışı yavaş. Psnin 2. El oyun pazarı da baya geniş.


  • bahoho  (05.01.19 18:52:29) 
2. el ps4 (2 seneye ps5 çıkacak sıfıra para verme) al.
donanımhaber 2. el konusunda referanslı satıcılardan bulabilirsin. sahibinden ve letgodan uzak dur.

oyunu da yine dh kardeşlikten ucuza alabilirsin.
  • egokalp  (05.01.19 23:12:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.