[]

Yuvası kırılan sineklik

Merhaba, penceredeki sinekliğin dişi yuvası kırıldı, rüzgarda pat pat vuruyor.

Ben bu parçayı nerede bulabilirim?

Fotolar aşağıda

eksiup.com

eksiup.com

 
pimapencilerde, belki bazı hırdavat ve alüminyum satan yerlerde.


  • gkhncnzdgn  (04.01.19 14:00:26) 
hırdavatçı +1


  • kablelvuku  (04.01.19 14:01:30) 
Her nalburda vardır, bir milyoncularda da olabilir.


  • John Bloor  (04.01.19 14:14:48) 
nalburlarda olmuyor çoğu zaman. 7 8 nalbur gezdikten sonra x bir pimapenciye girdim, kocaman bir poşeti önüme attı ne kadar lazımsa al dedi adam. onlar için bu malzemenin bir değeri yok, çuvalla alıyorlar.


  • Tears of Devil  (04.01.19 16:33:53) 
nalburda ya da pimapencide bulacağın yuva onunla birebir aynı ölçüde olmayabilir.

o yüzden almaya giderken sinekliğin üzerindekini parçayı da sök öyle git. adam önüne birden fazla seçenek çıkarırsa uyanı deneyerek bulursun (vida yerleri özellikle aynı hizada ölçüde olmalı)

ha oldu da aynısı yok, farklı ölçüde 2 parça alırsın. ancak bu sefer sinekliğin üzerine de pimapen çerçevesine takacağın parçayı çok ince ölçüp ayarlamalısın. yoksa hiçbir şekilde oturmaz. (tecrübeyle sabittir :( )
  • makbur  (05.01.19 00:04:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.