[]

Kariyer net başvuru hakkında

4 aydır işsizim ve bilfiil iş arıyorum. Öyle çok büyük işlerde değil, markette, mağazalarda satış danışmanı-kasiyer gibi ayak işleri. Daha önceden market tecrübem var, referanslarım var ama hiçbir yere başlayamadım. Sürekli görüşme yapıyorum ve olumlu geri dönüş alamıyorum. En fazla olan bir mağaza müdürüyle hayırlı olsun diye el sıkışmamız fakat insan kaynaklarının evrak toplamam için beni aramaması oldu. Nasıl bir saçmalık anlamadım.

Artık hayatımı idame ettirecek param kalmadı. Borçla yaşıyorum, bekarım. Bekar olmasam bitmişim zaten.

Sorum şu, kariyernette aylar önce başvuru yaptığım ilanlar güncelleniyor ama ben yeni baştan başvuru yapamıyorum. Bunun için yeni hesap mı açmam lazım yoksa cv güncelleyince başvurum firmada üste çıkıyor mudur?

Kötü bir sona yaklaştığımı hissediyorum. Sanki çok matah bir iş arıyor gibi hayatımı, ömrümü tüketecek ve sadece günlük hayatıma yetecek kadar para kazanmak için aylardır girmediğim şekil kalmadı. Değmez gibi geliyor hiçbir şey için. İyi geceler dilerim.

 
Değer kardeşim. Biraz daha sabret. Gün doğmadan neler doğar. Askerden geldikten sonra ben bu süreden daha uzun sürede iş aradım. Sonra şansla sevdiğim bi iş buldum. Tesadüf. Biraz daha sabır


  • Delay Fuze  (04.01.19 01:10:32) 
bu aralar eleman alımlarında yenibiris ve secret cv daha çok kullanılıyor. oradan başvurmanı tavsiye edebilirim.migros varsa yakınlarda direkt kendi sitesinden üye olup başvurabilirsin. bazı mağazalara kendin gidip başvuru yaparsan daha etkili olabilir.


  • m4a87td  (04.01.19 01:20:40) 
Bütün sitelerden yürüyorum ama sonuç yok.


  • zaman  (04.01.19 01:28:16) 
cok icten yazmissin sana dua ettim. insallah feraha cikarsin, allah yardimcin olsun. hic is aramadigim icin bir tavsiyede bulunamicam is ile ilgili fakat kotu bir sona ne zaman yaklassam hatta o sonu yasasam daha iyi seyler basima geliyor. dayanmaya calis. sik disini verme canini.


  • mula  (04.01.19 01:33:41) 
ben de aynı durumdayım. güneşin doğmasına en yakın zaman en karanlık zamandır demişler, umudunu yitirmeden başvurmaya devam et, umarım arayan herkes mutlu olabileceği bir iş bulur.


  • candide  (04.01.19 01:40:37) 
İnterneti bekleme +1 çıkıp dolaşabilirsin. Madem finansal da sıkıntı var başka işlere de bakabilirsin belki geçici olarak, iş iyiyse kalırsın tabii. Cefa, bar, restoran, iyi iş yapan yerlere bir gidip sorsan eleman ihtiyaçları olabilir. Ben geçen ay bir restoranda garson olarak işe başladım, hiç ilan falan açmadılar, ara sıra yemek yiyordum adamla muhabbetimiz başladı, mekan da yeni sayılır, müşteri artarsa ben işe başlarım diye konuştuk öyle oldu yani.

Bir de işe girenlerin bir kısmı çevre sayesinde giriyor olayı var, çevrendeki herkese söyle bence iş aradığını. Hatta sen gidip konuştuğun yerlere kartvizit bırakabilirsin belki üstünde cv ni giden bir qr kod bir de link yazam, telefon vs. İlla bir meslek yazman şart değil bence, satış danışmanlığı, kasiyerlik tecrübem var iş arıyorum yazsan iyidir.
  • senolll  (04.01.19 01:54:04) 
yaş ve şehir nedir hocam.


  • laragofret  (04.01.19 21:53:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.