[]

kış lakstiksiz edirne

şirket aracına kış lastiği haftaya takılıyor ancak dedem rahatsızlandu yarın edirne'ye gitmem lazım, sizce kış lastiği olmadan gidilir mi?

araç passat

www.accuweather.com

 
Sanırım yakalanınca cezası vardı hiç bi kar olmasa bile.


  • Boris  (03.01.19 14:28:42) 
otobandan gideceksin sanırım, bazı yerlerde buzlanma işaretleri var.

bu gün haberlerde 9ocağa kadar istanbuda kar yağışı olacağı yazıyor.

soğuk ve kar her zaman balkanlardan gelir. yani şansına kalmış, kar bastırırsa diye zincir falan at bagaja.


bir de araca yiyecek ve su koy. belli mi olur yolda kalırsan 9 10 saatte yetişirler ama aç kalırsan sakat.
eğer edirnelde lastik ile ilgili bi ihtiyacın olursa yaz bana, seni lastikçi arkadaşlarıma yönlendireyim.
  • killerbee  (03.01.19 14:29:55 ~ 14:30:30) 
Yanina zincir al.

Ben bugun anadolu yakasinda kopru ustunde buza kaptirdim araci. Hem de hava 6 dereceydi ama kopru donmus. Kis lastigi olsa bi ise yarar miydi onu da bilmiyorum, baya aksiyon oldu sabahin 6'sinda.
  • acemi  (03.01.19 14:47:01) 
Yanında mutlaka zincir olsun. İstanbul'a kar yağışı geliyor diyip duruyorlar haberlerde. Ben 2 sene önce Eskişehir'den Tekirdağ'a giderken İstanbul'da hiçbir şey yoktu. Mahmutbey gişeleri geçtik bir kar vardı yolda bildiğin tipi. Bazı noktalarda görüş 50 metreye kadar düşmüştü. Silivri'ye kadar çok zor gittim ve bu arada 4 lastik 225/45/17 kendi çapında testlere göre en iyi lastik olmasına rağmen durum buydu. Otoban tarafı baya karlı oluyor anlayacağın. Kış lastiği olsa daha iyi olur.


  • Dr_Stat  (03.01.19 15:33:23 ~ 15:34:11) 
yanında zincirin olsun. bahsettiğin güzergahda muhtemelen kar olacaktır.


  • teritori  (03.01.19 16:46:22) 
yarı yoldan geri döndüm :D


  • superb  (16.01.19 11:51:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.