[]

erken boşalma

Evliyim, erken boşalma sorunum var 3 yıldır. 32 yaşındayım. 2 sene önce çocuk olduktan sonra zaten az olan eşimle ilişki sıklığımız tamamen bitme noktasına geldi. Erken boşalma sonrası kendimi çok kötü hissettiğim için eşimle birlikte olmak istemiyorum artık. Nasıl çözebilirim, hangi doktora gitmeliyim? Kesin çözüm istiyorum artık...




 
Cinsel terapiye gitmelisiniz. Cetad sitesinden size yakin uzmanlari bulabilirsiniz.


  • red g  (03.01.19 14:07:33) 
Cinsel terapi almalısınız, kısa sürede hallolabilen bir mesele.


  • fragile lady  (03.01.19 14:07:35) 
Hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Düzenli seks hayatımız evliliğin sadece ilk yılında oldu. O zamanlarda erken boşalma sorunum vardı ama düzelir diye çok dert etmiyorduk. Daha sonra eşimin hamileliği boyunca hiç birlikte olmadık. Çocuk oldu zaten o iş de bitti. Kendim çok önyargılı olduğum için "yine, her zamanki gibi erken bosalacagim" gibi düşünceleri aklımdan atamıyorum ve sonuç hüsran. Artık eşimin de cinsel olarak bir talebi yok sanırım onu da soguttum seksten. Ve bu sorun artık benim için gerçekten çözülmesi gereken büyük bir sorun.


  • ezio auditore da firenze  (03.01.19 14:26:08) 
bu sorun ara ara bende de boy gösteriyor ancak dönemsel bir sorun belki yorgunluklar, stresler veya sevişmenin görev olarak görülmesi bunun nedenlerinden olabilir. bir de sevişme eni sonu azalıyor ve bitiyor gibi geliyor bana hep.


  • kureseltikinma  (03.01.19 14:56:03) 
cinsel birlesme olmadan da partneri yüksek seviyede tatmin etmek mümkün. fantezi soslu bi oral seks ile cozulmeyecek sorun yoktur her iki taraf icin de. bunlara yönel. once sen görevini yap sonra o da yapacaktır zaten belirli bi noktadan sonra. erken bosalma psikolojik genelde. takilmamak lazim. bende de var saniyordum eskiden. simdi seks tanrisi gibiyim. sorun erken bosalman degil yani bence sadece


  • hasmetizm 2046  (03.01.19 15:12:09) 
Bildiğim kadarıyla erken boşalma sorunu çok yüksek ihtimalle psikolojik. Anlattığın kaygılar da sorunun psikolojik olduğunun bir işareti olmalı.

Çözümün önündeki en büyük engel: utanmak. Psikolojik destekle kısa zamanda çözersin. Sıkma canını.
  • lazor  (03.01.19 15:31:42) 
Teşekkür ederim lazor. Doktora gideceğim. Umarım cozerim. Gerçekten evlilikte cinsellik önemli bir durum.


  • ezio auditore da firenze  (03.01.19 15:49:22) 
antidepresanlar erken boşalma için de öneriliyor.
mesela çak bi cipralex bak bakıyım boşalıyormusun..tabiki dr versin bunu sana..

  • jamswety  (03.01.19 16:40:44) 
Antidepresanı bu iş için kullanmak bence doğru değil. Profesyonel antidepresan kullanıcısıyımdır.

Bence spora başla. Performans odaklı, zevk almadan seviş. Makina gibi. Pornocular gibi. Pozisyonları çok uzatma. Doggy’de yapmayın, sadece boşalmak istediğinde doggy’ye geç. Penisin bittiği nokta var ya. Kılların çıktığı. Göbekle penis arasında kalan 5 santimetrekarelik alan. İşte orayla kadının teni temas etmesin. Orayı ne kadar çok uyarırsan o kadar hızlı boşalırsın.
  • Delay Fuze  (03.01.19 20:30:30) 
Kesinlikle cinsel terapi almalısınız. Hangi şehirdesiniz.?


  • angaraydin  (15.03.19 17:21:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.