[]

Sevgili hackerlar ve hacker adayları

Gecen hafta telefonuma tanimadigim bir telefondan whatsaptan video geldi. Videoya tiklamadim. Kimsiniz nedir bu diye mesaj attim cevap gelmedi.numarayi engelledim gectim. Evelki gun baska bir numaradan bir foto geldi dayanamadim tikladim.normal bir foto. Yine mesaj attim nedir bu diye. Pardon yanlislikla oldu diye cevap geldi. Yine numarayi engelledim.

O zamandan bu yana whatsapa girdigimde sayfa yenileniyor gibi bir anlik bir ekran titremesi oluyor. Sorum şu? Sadece bir foto yollanarak, yani link falan degil fotonun ustune tiklayip dolayısıyla indirip telefonumun hacklenmesine, telefonumdaki butun hareketlerin takibine izin vermis olabilir miyim? Lutfen emin olanlar cevaplasin. Şimdiden teşekkürler.


 
android mi ios mu?


  • cedex  (03.01.19 13:24:01) 
Xiaomi telefonum. Android oluyor sanirim.


  • fatih in fedaisi  (03.01.19 13:28:24) 
sadece fotoğraf ya da videoya tıkladınız diye telefonunuza erişilmesi olayı yoktur. titreşim için de mantıklı olarak aklıma gelen bildirim muhabbeti. xiaomi'lerin push bildirim sorunu olduğunu okumuştum sağda solda. yani yeni mesaj geldiğinde bildirmediği gibi.

tam emin olmak için yüklü uygulamalarına göz gezdir. senden habersiz yüklenen bir şey varsa verilerini temizleyerek kaldır. kesin çözüm için de telefonunu sıfırla.
  • winston  (03.01.19 13:47:51) 
gelen numaralari kim aramis, cia tarzi telefon databaselerinde bir arastir. teknik olarak fotograf veya videodan bir sey bulasmaz. ama linklere dikkat etmelisin.


  • orpheus  (04.01.19 00:12:21 ~ 00:12:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.