[]

9 aylik bebek ile 10 saat ucmak

benzer bir deneyim yasayan var mi? ucagi birbirine katar mi?

istanbul-bangkok arasi.


 
zaten zor olan bir uçuşu daha da zor yapar.


  • sizofren06  (03.01.19 10:13:49) 
Bebekten bebeğe değişir, mamayı yiyip uyuyan, uyanınca sakin sakin etrafı seyreden bir bebekle sıkıntı olmaz.

Ama zaten normalde de zor bir bebekse uçaktan atlamak isteyebilirsiniz.
  • John Bloor  (03.01.19 10:17:30) 
sidney'den (daha uzun) bir ucusu 2 aylik bebe ile bizim bi arkadas yapmisti. yaninda da 3 yasinda diger veledi vardi ustelik.
danisabilirsiniz arzu ederseniz:
(bkz: mathillda)
  • viva paulista  (03.01.19 10:26:57) 
doğru beslenme ve uyku planlamasıyla bir sorun olmaz. birkaç gün önceden uygulamaya başlarsanız , ucuş saatlerine uyku saati denk getirecek ve ucuş başlangıcında beslenecek şekilde gayet kolay geçer.


  • bordeaux  (03.01.19 10:39:06) 
Bebekten bebeğe değişir +1

6 aylık bebek ile 13 saat uçtuk iki kere.
Gidiş gündüz vakti olunca uykusu gelene kadar oynadı durdu.
Dönüş akşam vakti olunca uyuyup 6-7 saat sonra uyandı.
  • cakabo  (03.01.19 10:46:29) 
cekilin bangkokdan yeni geldim, yanim da iki bebe vardi valla yol boyu uyudular, gece ucusu idi bizimki. arada bir iki ikir mikir ettiler ama hic rahatsiz edici bi durum olmadi.


  • cairo  (03.01.19 11:22:32) 
9 aylık bebek hareketsiz demektir. onun için uçak ile başka bir yer fark etmez. normal bir günü nasıl geçiriyorsa uçuş gününü de öyle geçirir.

güzel ve kompakt oyuncaklar ile olmayacak iş değil.
  • babilbaligi  (03.01.19 11:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.