[]

spordan sonra hayvan gıbı yemek yıyıp yanls mı yapıyorum

hacım kazanmak ıcın gıdıyorum spordan once de yıyorum ama ozellıkle spordan sonra gercekten hayvan gıbı yıyorum yanlıs mı aksam 9 gıbı




 
Ne yediğine bağlı


  • Delay Fuze  (02.01.19 22:23:58) 
@angelus kopek gıbı acıkıyorum bahanelık durum yok


  • gozune gozluk eline sozluk  (02.01.19 22:32:08) 
@delay fuze makarna pılav tavuk kofte o tarz seyler


  • gozune gozluk eline sozluk  (02.01.19 22:32:38) 
hacim kazanmak için normal saydıkların. yağsız olacak ama o saydıkların. bol tereyağlı makarna ve pilav, yağlı yağlı köfteler yersen yaptığın spor bi işe yaramaz.


  • trajikomix  (02.01.19 22:54:21) 
hacim kazanmak icin yemen lazim zaten, sporcular da boyle yapiyor. 2 parca brokoli yemeyle olmaz hacim kazanma isi.

Cok yemek degil tehlikeli olan, yaptigin aktiviteye gore cok yemek. Hayvan gibi spor yapip hayvan gibi yemen gayet normal hacim icin.
  • stavro  (03.01.19 00:31:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.