[]

Cam balkon yasal mi?

Gomme balkonu katlanir cam ile kapatmak istiyoruz ancak yonetici sitede oturanlarin tumunden izin alinmasi gerektigini yoksa ilk sikayette belediyenin gelip sokecegini soyluyor. Belediye ile gorusmemizde bunun yasal oldugu soyleniyor. Ilce umraniye, guncel mevzuatla ilgili bilgisi olan var midir?




 
Bizde sitenin dış görünüşüne etki edecek şeyler yasak. panjur vb. Hatta klimanın dışa takılmasına bile karışıyorlar. Site genel karar almış olabilir.


  • bahoho  (02.01.19 22:06:52) 
Site icindeyse oy cokluguyla onaylanmasi gerek diye biliyorum. Bizim sitede kafasina gore birkac kisi kendi aralarinda anlasip yaptirdiklarinda mahkemelik oldular ve mahkeme site yonetimini hakli bulup sokturme karari aldi. Ama hala sokmediler o ayri konu =D


  • superfluid  (02.01.19 22:21:42) 
1- yasal değil, binadaki tüm maliklerin onay vermesi gerekiyor. dış cephe değişikliği oluşturduğu için.
2- şu uzatılan emlak affı kapsamında bu tarz yapı değişikliklerinin de af kapsamında olduğunu, yaptıranlar için aftan faydalanılabileceğini duymuştum. bu kapsamda araştırın bi.

  • trajikomix  (02.01.19 22:57:52) 
İmar ve şehircilik kanunlarıyla alakası yok, fakat site ve bina yönetimi dış görünüşü tek başına değiştirdiniz diye sıkıntı çıkarabilir.

Bu kadar gerekli bir şeye sıkıntı çıkarırlarsa da keyifleri bilir, bence taktırın sizden sonra başkaları da mutlaka taktıracaktır.
  • John Bloor  (03.01.19 09:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.