[]

iş bankası çakallığı/cimriliği

geçtiğimiz seneye kadar kredi kartı aidatını saniyesinde iade eden iş bankası bu sene bana 2 kazık birden attı,
1- kredi kartı aidatını iade almak için aradıgımda iade edemeyeceklerini söyleyerek kartın ne kadar da muhteşem bir kart oldugunu, aslında bu avantajları kullanarak kara geçebileceğimi anlatıp duruyorlar.
2- bugün itibariyla 1 gün geciktim diye 01.01.2019 da sonlanan sürüsüyle puanımı silmişler (haberim yoktu), bu puanların silineceğini sadece kredi kartı ekstresinin dibinde bir yere paragraf halinde yazarak. Aradıgımda maalesef bu puanı da geri yükleyemeyeceklerini ilettiler.
bilgilendirme için kredi kartı ekstresinde belirtmek yeterli mi? öyleyse neden thy gibi kuruluşlar sms ile bile puanınız yanacak kullanın uyarısı yapıp gözümüze sokuyorlar?
3- bankaların müşteri memnuniyeti için müşteri temsilcilerine verdikleri x tl bir hak yok mudur bu gibi durumlarda? onca olay olmuş, kartımı kapatacagım diyorum, mutsuz telefonu kapadıgım halde temsilci hiçbir şey yapmıyor/yapamıyor.

 
- Kart aidatını iade etmek gibi bir mecburiyetleri yok, aidatsız kartlardan kullanabilirsin.
- Puanlar her yıl başında siliniyor, yeni bi olay değil bu.

Özet: ortada herhangi bir çakallık yok.
  • roket adam  (02.01.19 16:21:04) 
Burada çakal iş bankası değil ki...


  • 038576  (02.01.19 19:17:54) 
soruyu okumadım. işbankası her banka gibi çakal. yakın zamanda iptal ettim kk'mi. 50 lira mı aldılar. şu aidatsız kart zorunluluğu çıktığından beri mevcut kartları default aidatlı kabul ettiler. iade istedim, "müze ve ören yerlerine bilmem kaç kere ücretsiz giriş hakkınız var iade edemeyiz." dediler. iptal ettim, cepteteb kredi kartım var. hiçbir ücreti yok. çok memnunum.


  • ya ben lan neyse  (02.01.19 19:23:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.