[]

Chelsea şampiyon olabilir mi?

Selamlar, Chelsea liderin 11 puan gerisinde. Chelsea'nin şampiyonluğuna bahis siteleri güzel oranlar veriyor.
Aradım taradım, "Sarri çok acayip, her şey olabilir" den öteye bir görüş bulamadım. Siz ne dersiniz Chelsea on bir puan geriden gelip şampiyon olabilir mi?



 
olamaz


  • eksimeksi  (02.01.19 12:52:25) 
Liverpool 30 yıldır şampiyonluk bekliyor. Bu saatten sonra vermez şampiyonluğu.


  • efreet sultan  (02.01.19 12:53:05) 
şu an hafif sallantıdalar, ikinci yarı ortalarında tamamen koparlar, man city ve liverpool kapışır.


  • sir gawain  (02.01.19 13:01:36) 
İmkansız


  • Delay Fuze  (02.01.19 13:09:03) 
Ben de olamayacağını düşünüyorum. Rakipler çok iyi. Namağlup bitirdi ilk yarıyı. Daha önce namağlup olan takımlar şampiyonluğu almış.


  • garaser  (02.01.19 13:09:48) 
liverpool verebilir bence ama chelsea'nin aradan sıyrılması zor gibi.
sarri yıllardır napoli ile şampiyonlar liginden vazgeçip lider götürdüğü sezonları juve'ye vermişti.
city alabilir, spurs'ün de şansı var, chelsea çok düşük
  • barankovan  (02.01.19 13:11:35 ~ 13:23:19) 
liverpool son hafta şampiyonluk vermiş takım daha 2 3 sene önce.

ama chelsea olamaz. city olur.
  • kljgslsdkjsd  (02.01.19 13:16:13) 
liverpool
tottenham
mcity
şampiyonun bu üçlüden birisi olacağını düşünüyorum. chelsea olamaz!
yarın mcity-liverpool maçı var bu maçı bekleyip öyle oynayın belirleyici bir maç olabilir.
  • ezkaza  (02.01.19 13:53:19) 
City diye bir takım olmasaydı ve önünde sadece liverpool olsaydı denenebilirdi ama şimdi hem 30 yıldır şampiyon olmayı bekleyen bir liverpool ve city var.
3. Olursa iyi.

  • maskeli balonun maskesizi  (02.01.19 14:07:56) 
fenerin şampiyon olma ihtimali ne kadarsa o kadardır şampiyonluk ihtimali.


  • execlusive  (02.01.19 14:27:26) 
Chelsea'nin 2.yarı Arsenal, City, Liverpool ve Manu maçları deplasmanda. Sarri dahil chelsea'nin şampiyonluğunu düşünen tek insan olabilirsiniz :) Chelsea için gerçekçi hedef 2. olabilmek.


  • dostlarorkestrasi  (02.01.19 14:35:12) 
sarri bir takım kurmadı, sadece 1 2 ekleme yapılıp takım eline verildi. sarrinin sistemi pasa dayalı beklerin etkin olduğu hareketli santroforun olduğu bir takım. napoli de bunu başardı ancak chelsea takım yapısı olarak sarriye çok uygun değil. genelde tek yıldıza bağlı kalmayı sevmeyen bir hoca ancak bunu seçme hakkı olmadı hazard ve arkadaşları takımda mevcuttu. napoli den jorginhoyu getirdi takıma monte etti ancak zaten jorginhodan daha fazlasını yapan kante vardı. kanteyi forvet arkası oynatıyor ve takımdan istediğini alması zor. sarri süper hoca ancak benim anladığım kadarıyla hazard ve bir çok yıldızı satıp yeniden takım kuracaklar. bu süreçte ne kadar yukarıda bitirirlerse iyidir.

zaten sarriden ilk senesinden şampiyonluğu kimse beklemiyor. şu an için forvet hattından ve orta sahalardan memnun değil.

şampiyonluğa gelirsek liverpool ve m.cityden şampiyonluğu alması çok zor, ki daha liverpoolun yenilgisi yok. 3.lük dahi chelsea için bu sene zor.
  • mikahakkinen  (02.01.19 15:00:22 ~ 15:01:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.