[]

Bir klozet montajı işçiliği kaç paradır?

Alttaki alaturka tuvalet kalkacak üstü kapıya kadar fayans olacak. Duvara da asma klozet takılacak. İşçiliği ortalama kaç liradır?




 
bence 300-400 alırlar.


  • işimdeyim gücümdeyim  (02.01.19 12:56:17) 
fayans işini normalde çeşmeci yapmaz. fayans ustası yapar. parça iş olduğundan 100-150tl alır. çeşmeci de 100tl falan alır herhalde. tabi yaptırılan yere de malesef ki bağlı. işçiliğin bir standardı yok.


  • prodeq  (02.01.19 13:02:14) 
Fotoğraf linki var mı. Göremiyorum da.


  • Delay Fuze  (02.01.19 13:10:14) 
Adam yaralasan daha az ceza alırsın.

Söküm, kırım, şap ve fayans işlerini birine yaptıracaksın. Tesisat işini ayrı birine.

Tesisatcı alaturka tuvalet kırıldığında gelip yeni boruyu vs takacak ki fayans sonra yapılsın.

Fayans ve derz işi bitince de tesisatcı tekrar gelip montajları yapacak.

Şehre ve ilçeye göre fiyat ok fark eder, ama her iki usta da en az iki ayrı gün gelecekler. Yevmiyelerini sen hesapla.

Bir soru, rezervuar neden duvara asılıyor? Madem alafranga klozet takılacak yekpare olsun rezervuar ile birlikte.

Yoksa ben ok mu yanlış anladım?
  • John Bloor  (02.01.19 13:31:34) 
@john

muhtemelen gomme rezervuar yapilacak.

kirim isi-moloz atimi-tesisat iptali. sap kuruyunca ertesi gun fayanslar dosenip gomme rezervuar takilip klozet koyulacak. (gider ayni yere denk gelmiyorsa onu halledecekler.)

benim tahminim komple is bitim : 600-800 arasi.

(tesisatci ve fayansciyi birlikte ayarlamaya calisin. birbirlerini tanimazlarsa surekli birbirlerine bok atip dururlar. zaten vardir tanidiklari illa)
  • brkylmz  (02.01.19 13:50:09) 
foto verin net rakam diyeyim


  • topkapiaksaray  (02.01.19 13:53:22) 
1000 tl'den aşşa çıkamazsın İstanbul'da falan.


  • bos gezenin bos ustasi  (02.01.19 14:30:24) 
@brkylmz, duvara asma klozet diyince aklıma direkt asma rezervuar geldi, fakat sanırım bahsettiği asma klozet ve gömme rezervuar.

Bu da demektir ki tesisatta baya bir kırım döküm ve değiştirme olacak, sadece yerdeki gider kurtarmaz onu duvara kadar getirecekler.
  • John Bloor  (02.01.19 14:44:11 ~ 14:45:08) 
asma klozet başlı başına bir iş. oraya duvar örecek, klozeti ve oturanı taşıması için baya sağlam bir şey olacak. tüm bunlar malzeme dahil minimum 2000 den aşağı çıkmaz. zaten sadece klozet fiyatlarına bakın görürsünüz


  • oscar  (02.01.19 19:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.