[]

garanti bankası hesap işletim ücreti iptali

selam fellas,

bu karaktersizler kız arkadaşımın kredi kartına 102 lira hesap işletim ücreti çakmışlar. ne dediysek geri almadılar. yargı yoluna gidebilirsiniz diyorlar. resmen bildiğin soygun bu. ne yapabiliriz ne yapılmalı ya da daha fazla para harcamadan bunun iptali mümkün müdür?


 
bişey yapamazsınız, tüm şerefsiz bankalar bu kullanıcı sözleşmesini güncellediği ve ağız birliği yaptığı için böyle yokuş yapıyolar. şiddetle yasal olduğunu dile getirip yargı yolunun bizlere açık olduğunu söylüyolar.

aslına bakarsan adamına göre muamele yapıyolar, siz aktif kullanan yüksek limitli bi karta sahip olsaydınız size türlü türlü bonus teklifleri yapıp en sonunda iptal edeceklerdi bu aidat ücretini. böyle yokuş yaptıklarına göre onların standartlarına uymuyorsunuz.

bişey yapılabilir mi bilmiyorum ama önümüzdeki zamanlar için aynı özelliklere sahip aidatsız kart talep edebilrisiniz.
  • killerbee  (31.12.18 22:15:56 ~ 22:17:03) 
birşey yapamazsınız.
tek yapabileceğiniz hesap ücreti ve kredi kartı ücreti almayan bankayla çalışmak. kuveyttürk iyidir mesela. 10 senedir hiçbir extra ücret çıkartmıyorlar.

  • aslindasorunumpsikolojik  (31.12.18 22:18:37) 
Az önce bende aradım ve 30 lira bonus teklif ettiler kabul etmedim.limitim çok düşük değil ve zamanında ödüyorum buna rağmen iptal etmediler.

Tekrar şansımı denicem iptal etmezlerse kartı iptal ederim.
  • brnbrs  (31.12.18 22:20:13) 
nesi soygun? hesap isletim ucreti yok diye mi verdiler karti yada 5tl mi dediler? yillardir olan bir sey hesap isletim/kart ucreti. sozlesmelerde yaziyor. soygun vs yok. isletim ucreti vermek istemiyorsaniz bunu almadiklarini soyleyen bankalar var. o bankalarin kartini kullanabilirsiniz.


  • crucio  (31.12.18 22:58:31) 
öncelikle hesap işletim ücretiyle kredi kartı ücreti farklı şeyler. hesap işletim ücreti uzun bir süredir hesaplardan alınamıyor. kredi kartı ücreti ise bddk kararı gereği alınıyor. itiraz etseniz dahi bu karar olduğundan dolayı geri alamıyorsunuz.


  • mr.goodcat  (31.12.18 23:18:37) 
Bonus Flexi kart isteyin var olan limitinizle, sonra da diğer kartı kapattırın. Hme limitiniz boşa gitmemiş olur, hem de birçok kampanyadan yararlanırsınız.


  • PhoenixRising  (31.12.18 23:33:52) 
Bankalar diyor ki "lan kardeşim, benim bu kartım puan kazandırıyor kampanya yaptırıyor kullanan için avantajlı bir ürün, eğer aidat ödemek istemiyorsan aidatsız kartım da var, ondan al"

Evet banka haklı, her bankanın aidatsız kredi kartı da var, ondan alabilirsiniz. Ben sene boyunca bol bol puan kovaladığım için aldıkları ücret koymuyor, ki genelde de büyük bir kısmını bonus olarak geri yüklüyorlar.
  • John Bloor  (01.01.19 10:00:33) 
01.01.2015'ten sonra kredi kartınızı aldıysanız ya da güncellediyseniz ve bonus-taksit vs.'si olan bir kredi kartıysa bankanın hakkı istemezse geri vermez. Ama siz yine de şikayet edebilirsiniz tüketici mahkemesine, hasbelkader sizden 1 imza ya da bir evrak eksik almışlardır, ceza yememek için geri ödeme yaparlar. Ama bu çok ama çok düşük bir ihtimal. Geçmiş olsun.


  • koskoca kirpi  (01.01.19 13:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.