[]

acayip mutluyum

bankayla hesapları tutturdum, mali yılı kapattım. son zamanlarda hiç bu kadar mutlu olmamıştım. akşama kendime lahmacun ısmarlıycam. siz nasılsınız?




 
Allah daha fazla iyilik versin. Ben de iyiyim minik güzel bir şey oldu demin, sırıtıyorum kendi kendime.


  • Amaranta ursula  (31.12.18 17:21:59) 
intihar etmeyi düşünüyorum


  • her gece aç  (31.12.18 17:53:18) 
her gece aç; sorun nedir?


  • killerbee  (31.12.18 17:56:33) 
Çok yüksektim sonra düştüm, bugün ders çalışırsam mutlu olurum.


  • Etanglement  (31.12.18 17:57:14) 
Çok şükür, yeni yıl olduğundan dolayı umutlu ve mutluyum :)


  • simderun  (31.12.18 18:08:39) 
ben de tüm hesapları kapattım, hiç sevmediğim iş bu kağıt kürek işleri, tek bi tane müşterinin evrakı eksik, ama tatilden dönmez onlar, mecbur bekleyecek artık.
iş olarak durmadığı için de mutluyum bu en ölü zamanlar, millet ağlıyor, iyi kötü bir kitle oturtmuşum aferin. ben de mi lahmacun ısmarlasam kendime?
daracık bir piyasada çalıştığım için herkes birbirini biliyor birisi kişisel bir meseleden işime taş koymaya çalıştı bugün merak ediyorum, onu bekliyorum ne olacak diye
biz Türkler neden böyleyiz yav?
  • niye ama  (31.12.18 18:12:45) 
@killer yıllar geçiyor ben hep aynıyım


  • her gece aç  (31.12.18 18:42:03) 
Sevdiklerim yanımda. Ben de mutluyum


  • beyaztenlikiz  (31.12.18 18:51:11) 
Sevdigim insan yanimda degil. Ben de mutsuzum. Yilbasilardan hic hoslanmam. Yahu 365 gunden biri. Yaslaniyoruz. Kutlamak nedir? Bir ben mi boyle dusunuyorum acep?


  • stejerners  (31.12.18 19:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.