[]

Samsung j7 a7 vs vs bunlar nedir

Anneme telefon alacağım j serisi a serisi vs var. J7 a7 aynen fiyat. 2000 civarı birsey arıyorum ama bu fiyatlarda cok fazla seçenek var ben de hâkim değilim. Konu hakkında bilgisi olan yakın zamanda bir telefon almış olan var mı? Cok tesekkur ederim ;)




 
anneye artık xiaomi alıyoruz samsung devri bitti


  • prasinos  (31.12.18 13:14:51) 
Xiaomi arayüzü ayfonlara benziyor kullanımı daha kolay samsunglara göre. Marka takıntısı yoksa xiaomi bakın bence.


  • bahoho  (31.12.18 13:19:02) 
Annem hali hazırda kullanıyor samsung. Yine samsung olsa daha iyi olur ya.


  • mobydick  (31.12.18 13:19:54) 
O zaman almışken biraz yeni tasarım olan a7 2018 alın bari. Yok fazla para vermem derseniz mi 8 lite işini görür.


  • bahoho  (31.12.18 13:22:02) 
A7'nin farklı sürümleri var. 2018 ile 2017 arasında ciddi farklar var. Alırken dikkat edin.


  • amortisman  (31.12.18 13:29:59) 
J serisi ekonomi, A midrange denen orta sınıf, S ise flagship yani üst segment cihazlar Samsung'da. A8 gibi ortanın üstü cihazlar dışında gerisi traş, dandik, çöp. Zira Samsung artık markasına para istiyor. Aynısı Huawei için de geçerli. Bu markaların en üst segment telefonları iyidir, alınır ama orta ve alt segmenti leştir.

Xiaomi'nin orta sınıf telefonları günümüz şartlarında fiyatına göre en iyisini vaadeden cihazlar.

Yine 1 sezon öncesinin flagship cihazları güncel orta sınıf oluyor hız olarak, malzeme kaliteleri de üst seviyede. Mesela Sony XZ1, Nokia 8, Oneplus 5, 5T, Mate 10 Pro falan.

2000 tl civarına başında A veya J olan Samsung alma bence. Sonunda Lite yazan Huawei de alma.

Arayacağın özellikler;
Snapdragon 845, 835, 660 yonga setleri, minimum 64 gb bellek, minimum 4gb ram olsun. Geri kalanları artık tercihine göre değişir. Kiminin kasası, kiminin kamerası, kiminin ön kamerası, kiminin ekranı ön plana çıkar.
  • bos gezenin bos ustasi  (31.12.18 13:30:20) 
@bos gezenin bos ustası, çok teşekkür ediyorum sağolasın


  • mobydick  (31.12.18 13:47:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.