[]

karavanla italya?

soru başlıkta. mart sonu gibi eşimle çıkıp bir italya turu yapmak istiyoruz. canımızın çektiği yerleri gönlümüzce gezmek için karavan kiralayalım, otel masrafını da aradan çıkaralım dedik.
dedik demesine de italya ne kadar güvenli? böbreği bırakıp gelmeyelim?



 
|Hicbir sey olmaz. En fazla gelip "abi 1 euro versene" diyen gocmen tiplerlerle karsilarsirsin en kotusu bu.


  • stavro  (31.12.18 10:09:32 ~ 10:10:18) 
Venedik sıkıntı


  • insomnia  (31.12.18 10:21:13) 
roma'dan daha güneyi biraz laylaylom.


  • fever  (31.12.18 10:26:45) 
rota belli mi? belliyse paylaşır mısınız?

kuzey tarafı biliyorum, bir sıkıntı olmaz. fakat trafik olayları bizimki gibi değil, ceza yeme ihtimaliniz az değil.
  • babilbaligi  (31.12.18 10:32:12) 
@babilbaligi sorun çıkmayacağına dair bir araştıralım karavanla yola koyulma olayını netleştirip ona göre rota belirleyelim dedik.


  • asia  (31.12.18 10:37:52) 
Kiralık araba + otel seçeneğinin karavandan daha ucuz ve sehir ve kasaba merkezlerini gezmede daha rahat olacağını düşünüyorum.

Kendi arabanız varsa daha da ucuz ve rahat olur tabi ki.

Karavan Avrupa çıkışlı bir seyahatte kendi karavaninizla yapıyorsanız daha ucuz ve keyifli olur sanki.
  • nop  (31.12.18 10:47:31) 
sicilya da ve napolide hırsızlık olaylarının yoğun olduğu söyleniyor.


  • mikahakkinen  (31.12.18 11:22:55) 
Karavani kafaniza gore bi otoparka cekip oyle geceleyemiyosunuz. Karavan parklarina vs cekmeniz laizm. O da ucuz degil. Kiralik araba + ucuz otel daha iyi bence.

Cogu yerde sehir disina birakacaksiniz arabayi, karavani dedigim gibi herhangi bi otoparka, sokak kenarina vs park edemiyosunuz.
  • kuehles blondes  (31.12.18 11:39:14) 
www.facebook.com

mesaj at
  • dedim dedim de kime dedim  (31.12.18 12:00:45) 
bir de karavan var, karavancık var. örneğin transporter/caravelle tipi araçlar farklı kurallara tabi olup şehir içine geliyor olabilir. bunlara bakmanızı öneririm.


  • fever  (01.01.19 21:20:36) 
karavanla istediğiniz her yerde konaklayabilirsiniz. ama karavanın italya'ya giriş için uygun olup olmadığından emin olun. karavan var karavan var... elektrik sistemi, güneş enerjisi sistemi var mı yok mu? banyo wc var mı yok mu bunlar çok önemli. güneş enerjisi olmayan bir karavanla yola çıkalım derseniz otelden fazla para ödersiniz, çünkü karavan parklarından başka çareniz kalmaz. sulu veya kuru webasto da şart. bunlar olmazsa olmazlar. birde karavan işleri zor. otelde sifonu çekebiliyorsunuz ama karavanda tüm atıkları boşaltmanız gerekiyor wc varsa. yoksa da dediğim gibi karavan parklarına gebesiniz, bu da dünya para...


  • Tears of Devil  (01.01.19 21:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.