[]

300 liralık benzine 0.37 lira world puan

Hiç vermese bir şey demem de bu biraz şey değil mi?

Sizde durumlar nasıl?


 
o sekilde degil de bankanin kampanya app'inden katilim saglayarak kazanabilirsin hocam. (maximum, bonus flash, cuzdanim vs.)

misal is bankasi der ki opet'ten 5 kere 100 lira uzeri al 40 tl.
garanti der ki bp'den 3 kere 200 lira uzeri al 50 tl vs.

bu tarz kampanyalara katilman lazim. direkt cekersen bi hayrini gormezsin.
  • brkylmz  (31.12.18 09:30:23 ~ 09:30:38) 
bugün yılın muhsebesini yapma günü.

geçen sene kredi kartları dolayısıyla sağladığım toplam fayda kredi kartlarının bana sağladığı toplam faydanın altında kalmış. yeni yıla girmeden kapatıyorum hepsini.

bp'de hopi var, %1.5 gibi bir oran biriktiriyor. ödeme metodundan bağımsız.
  • babilbaligi  (31.12.18 10:28:11) 
Bu tip banka kampanyaları kovalamaktansa “benzinlitre” gibi cep uygulamalarla çevrenizdeki en uygun fiyatlı pompa fiyatlarını araştırabilirsiniz.Direk pompada indirim kazanırsınız.


  • arenas  (31.12.18 10:42:17) 
Bu tür saçma sapan kampanyalardan medet ummak bence daha çok şey, 30 kuruş bilmem ne puan kazanmanın peşinde koşmak yerine gerçek indirim ve kampanyaların peşinden koşun daha iyi, gearbest, aliexpress vs uygulamalardan faydalanın evinizin belli ihtiyaçlarını alırken en uygun fiyatlı nerelerde satılıyor onu araştırın internetten. Bu vesileyle cebinizde kalacak yüzlerce lira sayesinde 30 kuruşluk puanları düşünmezsiniz benzin paranız çıkar.

Dün radyoda dinledim bilmem kaç kez 100 tl üstü benzin alınca toplamda 75 tl bilmem ne puan kazanın diyor ulan onun hesabını tutarken zaten evin yolunu kaybedersin.
  • solo  (31.12.18 14:06:25) 
world puan kazanmanın en basit ve kolay yolu aylık harcama hedefi tutturmaktır.Yılda iki defa bu hakkınızı kullanabilirsiniz.O ay içinde size verilen harcama hedefini tutturmak için yatırım hesabından kredi kartı ile fon almak en basiti


  • turkuaz  (31.12.18 14:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.