[]

yürümek yada yürüyememek işte bütün mesele

bu.

kıza biraz yürüyorum sonrası yok. ondan da adım gelmiyor. çok sık karşılaşılan ortamda değiliz, denk gelirse merhaba merhaba.

kendi kendine bir şey olmayacak onu biliyorum. abartmadan, zaman kaybetmeden nasıl etkili bir sonuç elde ederim?

detaylı bilgi ve yardımcı olmak isteyenler pm pls.

tikler peşindir.

 
  • pike  (30.12.18 22:42:10) 
ben hala sorunun ne oldugunu anlamadim ama neden direkt bir sonraki karsilasmanizda ya aslinda daha cok gorussek, bu hafta bilmemne var sen de gelsene beraber takiliriz falan demiyorsunuz? illa boyle demeniz gerekmez ama sunu demek istiyorum, aslinda sizin duyuruda ozetlediginiz kosullari kiza geri tekrar ederek, bir sonraki asama icin deneme sinyaller verebilirsiniz, yani bundan daha kisa ve direkt bir cozum yok bence.


  • mavicorap  (30.12.18 23:13:47) 
@pike gülmedim :(

@alkolsuz icecek bu iş aşama ve emek işi. eğer ilk görünüş kızdan "ok" aldıysa muhtemel tüm tekliflerine evet diyecek. (kahve konser vs.) ama çok mükemmel bir tip değil isen seni dener. eğer onu "kaldırabilecek" bir tip isen senle devam eder. bu aşamada tüm ilgini ona vermelisin.

not: bu tip olmayan normal kızlar elbette bulunmakta ama çok azlar
  • top_secret  (31.12.18 13:31:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.