[]

Sinemacı - yapımcı kavgası

Konuyu kaçırdım, olay nedir tam olarak, kim haklı?




 
Bkm ile mars grup piyasasi tekele cevirdi. Beraber milleti yoluyorlardi.

Sonra mars grup daha cok kazanmaya basladi, cunku kola ve cips satiyor.

bkm de bana niye misir parasi vermiyorsun diye kazan kaldirdi.
Mars grup da sen git ben yutubcuya film cektirir yine kazanirim diyor.

Bkm uzgun.
  • acemi  (30.12.18 16:56:05) 
bizi pek de ilgilendirmeyen bir durum.

cinemaximum'lar 30 liraya bilet+misir satiyor. yapimciya da diyor ki misir 20 lira, geri kalan 10 liranin da al sana 5 lirasi.

yapimcilar da diyor ki ben gotumu yirtip film yapiyorum adam benim filmim sayesinde para kazanip bana 5 lira veriyor, misiri da 20 liraya satiyor. olmaz boyle is.

ozetle; cebimizden cikan parayi bolusemiyorlar.
  • brkylmz  (30.12.18 16:57:01) 
konu bu röportaj

www.hurriyet.com.tr

cem yılmaz da buna cevap veriyor şu sıralar

özet: mars grup salonlarında patlamış mısır promosyonuyla 2 bilet verip bunu bir bilet olarak kağıt üstünde göstermiş oluyor, yapımcılar da bilet sayısı üzerinden pay aldıkları için almaları gerekenden eksik para aldıklarını söylüyorlar

ortada haklı yok ticari çıkar çatışması var
  • freebird5406_2  (30.12.18 16:58:02 ~ 16:59:26) 
BKM ciler haklı.o film olmasa o mısırı alıp kıçına soksunlar.


  • alicandan  (30.12.18 16:58:54 ~ 16:59:21) 
Olan sinemasever bizlere oluyor


  • tolgame  (30.12.18 17:22:40) 
her ne kadar bizi ilgilendirmiyor gibi görünse de ben film üreticilerinin tarafındayım. zaten oldum olası mısır cips vs.. yiyenlerden hoşlanmam arkamda birisi sesli bir şekilde yiyorsa önce uyarırım devam ederse de başka yere giderim çünkü filmin içine girmem mümkün olmuyor. gişede her defasında mısır alırsanız şöyle indirim oluyor derler ama almadım hiç. en azından sadece filme bilet veriyorum diye avutabilirim kendimi. yaklaşık 3 yıldır sinemia kullanıyorum. sadece imax film için cinemaximumu tercih ediyorum.


  • jepa  (30.12.18 17:30:38 ~ 17:32:06) 
Yapimci payini alsa misir satisi duracak degil.

Yapimci sadece para pesinde, isterse 50dk reklam oynasin ustune misir bosaltsinlar umrunda degil. Zaten umrunda olsa mars bu kadar palazlanmazdi.
  • acemi  (30.12.18 17:32:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.