[]

Öğrenci yurdunda kalan birinin hayatını kolaylaştıracak şeyler?

Hiç yurtta kalmadığım için ortamı bilmiyorum. Bayağı kötü durumda bi yurt düşünelim. İşinize yarayacak, ortama göre lüks kaçsın kaçmasın her türlü şey olabilir. Kullanışlı bir hediye almak istiyorum ama aklıma bir şey gelmedi.




 
Kettle, şöyle 1 bardaklık gibi olanlardan olabilir.


  • bahoho  (28.12.18 18:32:37) 
güzel bir kulaklık olabilir odada başkaları varsa. vakit geçirmeyi kolaylaştırmak için. tablet/kindle tarzı bir şey düşünülebilir. aklıma gelen öneriler hep bu şekil çünkü tanımadığın bir sürü insanla kaldığın zaman bireysel vakit geçirmek istiyorsun.


  • beatbox yapan metalci  (28.12.18 18:40:38) 
tr.aliexpress.com şu tarz bi şeyi dolap içine asıyoduk biz. çok pratik oluyor.


  • pide  (28.12.18 18:48:18) 
silikon kulaklık. eczanelerde satılır.
gürültüde ders çalışmanı ve uyumanı sağlar.

  • aslindasorunumpsikolojik  (28.12.18 19:00:56) 
Uyku için göz bandı, ışık açık olduğunda kullanabilir. Kitap okuma lambası.


  • askywalker  (28.12.18 23:01:29) 
  • ya ben lan neyse  (28.12.18 23:13:39) 
terlik, 5li priz, battaniye, havlu uc dort tane. bunları paket yaptır kral sensin.


  • guldum gectim genceciktim  (28.12.18 23:17:58) 
Mini tost makinesi. Tost önemli.


  • pastörizesüt  (28.12.18 23:19:50) 
4 Ayrı yurtta kaldım, şu an da yurttan yazıyorum:

Benim en çok işime yarayan şeyler üçlü priz ve bornoz oldu. İlaveten her gece ufak bir şarjlı fener kullanıyorum, android soket ile şarj oluyor. Markası BTwin.

Yurtta zayıf olan şeyler vardır; priz sayısı, internet bağlantı gücü, beslenme seçeneği, boş alanlar, kişisel temizlik kolaylığı gibi.
Bu az şeyleri çoğaltmak için bir hediye verebilirsin.

İlaveten odanın pencersi ve ışığı bazen arkadaşın istemese de açık olacak. Işıktan kurtulmak için göz bandı alabilirsin. Pencere pek dert olmaz ama yurtta kalan herkesin, yurt içindeyken üstünden çıkarmadığı bir hırka vardır.

Duş terliği herkesin kullandığı bir şey burada. Arkadaşının aklına henüz gelmemişse sen ona al.
Kişisel alan dar olduğu için, kolayca kurulabilen, raf gibi bir şey (plastik ayakkabılık) alabilirsin. Bir de yurtta çamaşır serme alanları ortak ise, ona çamaşırlık verebilirsin. Biraz irice bir hediye gerçi.
  • Etanglement  (29.12.18 00:50:41 ~ 00:53:50) 
Powerbank alabilirsin. Yurtta odalarda priz yoktu telefonu aşağıya bırakırdık. Hem yurtta hem de günlük hayatta kullanır, şarj önemli.


  • gonulcelen87  (29.12.18 01:08:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.