[]

Kız evde kedi istemiyor

Merhaba. Ciddi görüştüğüm biri var ama kendisi kedilerim için hayatta olmaz diyor. Evimde 5 tane kedi var. İstanbul'da yaşıyorum. Ankara'dan gelecek evlilik olursa. Benim evime gelecek yani. Ama evimdeki kedilerden huylanıyormuş hanımefendi. Bana söylediği şey:
"beni gerçekten seviyorsan kedilerini bırakırsın."
Bu durumda ne dersiniz? kedileri bırakmakla sevgi arasında ne alaka var? bir kişi neden böyle bir şey ister?


 
Derhal bay bay derim kendisine. Ama 5 kedili evde yaşamak da alışık olmayan için zor yani. Temizlemesi, kılı, tüyü hepsi ayrı dert. Karşımdakinin neden istemediğini anlayabilirim ama bu kedilerimden vazgeçmeme sebep olmazdı.


  • inawen  (28.12.18 14:16:47) 
Herkes kedi sevecek diye bir kaide yok. Kimileri kıl, kedi boku, koku vs tiksinebiliyor. Bir tane kedi bile bazen aşırı kötü bir atmosfer oluştururken 5 kediyi düşünemiyorum.

En azından sayıyı 1'e düşürün. :)

1'e de yok derse "ben buyum kızım" dersin.
  • efreet sultan  (28.12.18 14:19:45) 
bu durumda söyleyeceğim şey çok kısa olur ama sansüre takılır, dolayısıyla söyleyemiyorum. arkadaşın böyle bir talebi olmasını geri beyinliliğine bağlardım. kendisini gelişmemişliğiyle baş başa bırakır, neslinin devam etmemesini dilerdim.


  • evde liyakat kalmamis  (28.12.18 14:21:07) 
saygı duyman lazım. onun da sana aynı şekilde. kimse kediyle yaşamaktan hoşlanmak zorunda değil. burada sorun kızın üslubu. beni seviyorsan vazgeçersin diyemez sana. ben hoşlanmıyorum, sana da kedilerini bırak diyemem, dolayısıyla biz olmayız demesi lazımdı.


  • aquarium  (28.12.18 14:24:03) 
Bay bay çekeceksin başka yolu yok.


  • lcha  (28.12.18 14:28:27) 
Ev uygunsa temizlikleri yapılabiliyorsa ihtiyaçlarını karşılanabiliyorsa neden fazla olsun.
Önemli olan hem kendini hem kedileri madur etmemek.
Umarım kediciklerinden vazgeçmeden çözersin bu işi.

Anladığım kadarıyla alerjik bir durum yok sadece huylanıyor demişsin gereksiz mevzu yapmış.
Denenmeden böyle tepkiler fazla geliyor bana.
Yaptığı yanlış.

Benim babam da evde kedi istemiyordu ayağıyla ittiriyordu yanına yaklaşınca ama zaman ilerledikçe alıştılar birbirlerine en son babamın yanına gidip uzanıyordu o da seviyordu kızı.
Şans vermek lazım.

Kolaylıklar diliyorum sana böyle bir olayda bile iş rest çekmeye geliyorsa daha neler çekersin kim bilir.
  • mutekebbir  (28.12.18 14:28:48) 
5 kedi ne arkadaşım, kız haklı. Bakımı, maması, osu busu kokusu filan yaşanmaz hakikatten.


  • KaraSakall  (28.12.18 14:34:37) 
Herhangi bir konuda "ya x ya ben" şeklinde ültimatom veren bir kadınla şartlar ne olursa olsun ilişkiye devam etmem. Kedi ya da herhangi başka bir şey.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (28.12.18 14:41:22) 
Benim 2 kedim var. 5 kediyle yasamisligim da var ama kedimin yavrulariydi ve buyuyunce sahiplendirdik. Durum buyken ben bile 5 kediyle yasamak istemem ki huylanan birini hic dusunemiyorum. Ama tabii kizin empatisi sifira yakin buyuk ihtimalle. Sevsen sen kedilere alisirsin dediginizde o da sizinle ayni seyi hissedecek. Bence yol yakınken sonlandirin bu seyi. Zira uzun vadede her konuda anlasmazlik yasarsiniz.


  • red g  (28.12.18 14:42:59) 
@bugunku antremanda goz dolduran futbolcu + 129387387

Bunun doğrusu, istememe sebeplerine göre birlikte çözüm üretmeyi önermektir. Alerji mi? Temizlik kaygısı mı? Korku mu? Yoksa direkt kedilere mi gıcık? -_-

Başını yakma derim.
  • piremses  (28.12.18 14:43:37) 
kimse kedi sevmek zorunda değil. o kadar hayvanla aynı evde yaşamak zorunda da değil. ben de istemem şahsen. hayvanları severim ama aynı evde yaşayacak kadar değil.

gel gelelim, kızın işleri ya ben ya kedilerin boyutuna taşıması komik olmuş +1 belli ki farklı kafalarda insanlarsınız. bu ilişki nasıl bu kadar ciddiyet kazanıp evlilik yoluna girildi ben orayı anlamadım. evinde hayvan olan biriyle ben ciddi düşünmezdim misal. çünkü sıkıntı olur ilerleyen zamanda. o hayvanlarından vazgeçemez, ben hayvanlı evde rahat edemem, vazgeçmesini isteme hakkını da kendimde görmem. bu işin sonu yok yani. en başından o yola hiç girmemeniz gerekiyormuş.
  • i m cool with that  (28.12.18 14:49:16 ~ 14:50:31) 
umarım trollsündür.


  • coder6006  (28.12.18 14:51:28) 
alerjisi vardır belki. kız haksız değil, sen de değilsin. ayrıl gitsin.


  • zgrydn  (28.12.18 14:58:20) 
dün kedilerden biriyle konuştum, beni seviyorsan kızı bırakmalısın dedi ve ben seni bırakıyorum de. gitsin ağlasın.


  • Tears of Devil  (28.12.18 15:02:23) 
Sen de de ki beni seviyorsan kedilere katlanirsin.


  • stavro  (28.12.18 15:25:55) 
Kararın kedileri azaltmak olursa ve varsa Scottish Shorthair’in birine ev açabilirim:)


  • mkrk  (28.12.18 18:56:18) 
@Bugünkü antreman +1500 . Kedileriniz kendisiyle tanışmadan önce ve diyaloğunuz evliliğe gelene kadar da vardı anladığım kadarıyla. Yani Yen'i sahiplenmiyorsunuz ve bu durumda sizin değil onun size ve tercihlerinize, hayatınıza saygı duyması gerekiyor. Herhangi bir konuda henüz evlilik dahi yokken size tercih sunan biri var karşınızda. Bu ne kibir bu ne kendini bilmezlik! alerjisi vs olabilir, buna söylenecek laf yok fakat size seçenek sunma küstahlığını yapmamalı. O zaman ya alerjisi veya neyse bahaneleri onlar ya kendisi bence seçeneği kendi kendine sorsun. Lütfen böyle bir insanla değil evlenmek, arkadaşlığınızı bile devam ettirmeyin. Sorunuzun cevabı ise manipülatif narsist.


  • Dylan Murphy  (28.12.18 19:04:47) 
güzel dostum sana şöyle bir şey söyleyeyim,

15 gün önce doktora gittim, 3 ay içerisinde böbrek nakli olman gerek yoksa maksimum 6-8 ay daha yaşayabilirsin dedi. böbrek nakli için 3 tane de hali hazırda organ vermek isteyen uygun donör var.

detayları konuşurken kediyi 1 yıl boyunca başka bir yere göndermelisin bu süreçte seninle yaşayamaz dedi. kedim 6 yaşında, henüz evden dışarı çıkmadı, hiç ayrılmadık. doktor cümlemesini bitirmeden böyle bir şey mümkün değil ben operasyondan vazgeçiyorum dedim eve geldim.

bazı şeyler tercih gerektirmez, sadece olması gereken bir yolu vardır öyle olur. hayatını zehir etme.
  • oluru bu  (28.12.18 19:21:42) 
bugün kedilerini istemeyecek, yarın başka şeyleri. mesele sadece kedi değil.


  • sorumatik  (28.12.18 19:23:10) 
Ben biriyle tanıştığımda sorduğum ilk soru evde kediyle yaşama konusuna nasıl baktığı oluyor. Olumsuz cevap alırsam ilerlemiyorum. Böyle yaparak doğru kişiyi buldum. Kedileri sevmeyen beni de sevmiyor demektir, çünkü ben onlardan bağımsız düşünülemem.

Ozaman şöyle de diyebiliriz onun mantığı gibi konuşacaksak, ''seni gerçekten seviyosa kedileri sevmeyi ve onlarla yaşamayı öğrenir'' ?
  • megalomaniac  (02.01.19 03:17:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.