[]

Konsolosluk beni aramış

Selamlar,

Vize evraklarını teslim edip bekleme aşamasındaydım. Konsolosluk beni aramış, geri dönünce de santrali geçip ulaşamıyorum.

Neden aramış olabilirler? Tekrar ararlar mı?

Ülke: Yunanistan

Teşekkürler.

 
Yunanistan vizesi için ismini hatırlayamadığım aracı kurum çalışıyordu en son.. Direkt orayı arayıp sorabilirsin


  • silah taciri  (28.12.18 12:04:19) 
Yeni belge istiyor olabilirler, parmak izinle ilgili bi sorun olabilir. Tekrar ararlar.


  • 10032007  (28.12.18 12:04:28) 
Sorun çözüldü. Burayı da güncellemeyi bir borç bilirim:

Önce Kosmos'u aradım. Onlar bir şey bilmediklerini, konsolosluğa ulaşmam gerektiğini söylediler.

Konsolosluğa ulaştım. Eksik olan hizmet dökümünü istiyorlarmış SGK. Benim de aklıma Kosmos evrak listesinde yok muydu sorusu geldi.

Şimdi önce evrak listesine bakacağım. Listede varsa ben gözden kaçırmışım demektir, o halde evrak verdiğim gün neden uyarmadılar?

Listede yoksa neden listede bu belge yoktu acaba?

Yine güncelleme yapacağım.
  • monogram  (28.12.18 12:18:45) 
SGK hizmet dökümü var standart talep edilen dokümanlar arasında.
Eksik evrak fark etmemesi Kosmos çalışanının hatası.

  • cakabo  (28.12.18 17:20:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.